+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Nagy Bálint: arra kérem a kévéseket, hogy ne keltsenek hangulatot
2021. január 25. hétfő 15:31 - Keszthely
Nagy Bálint: arra kérem a kévéseket, hogy ne keltsenek hangulatot
Nagy Bálint polgármester reagált a KÉVE képviselőinek január 22-i sajtótájékoztatójára.

Sajnálattal láttam, hogy a magyar kultúra napján a kévés képviselők, továbbra is a személyeskedést, és a keszthelyi emberek félrevezetését tartották a legfontosabbnak.

A lakáskoncepciónál is látszik, hogy megváltoztatták a véleményüket, miután szembesítettük őket azzal, hogy hozzászólás és javaslat nélkül ők is megszavazták azt.A költségvetés előkészítése éppen csak elkezdődött, de a KÉVE érdemi javaslatok helyett már most csak sérteget, és személyeskedik. Ebből is látszik, hogy az együttműködési szándék csak látszat a részükről. Sajnos tavaly a kévés képviselő uraknak nem volt türelmük részt venni a hosszadalmas költségvetési tárgyalásokon, könnyebb volt nem-mel szavazni, mint felkészülni, remélem, idén ez másként lesz.

A tavalyi év végén a sajtó előtt beszámoltam arról, hogy vannak olyan projektjei az önkormányzatnak, amelyeknek a szerződését még az előző polgármester és jegyző írta alá, és amelyekkel sajnos több, mint egy éve küzdünk a kollégáimmal. Magam sem tartom szerencsésnek, hogy egyetlen kivitelező lett ennyi projekttel megbízva, többek között emiatt is volt több konfliktusom az előző polgármesterrel. Mindenesetre arra kérem a kévéseket, hogy ne keltsenek hangulatot a városban, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy ezek a beruházások mielőbb elkészülhessenek.

Másfél évvel a választások után, sajnálattal látom, hogy a KÉVE csak a saját szavazóit kívánja képviselni, amikor a szavazók 46 százalékáról beszélnek. Véleményem szerint a képviselőknek nem lenne szabad megosztani a várost az alapján, hogy ki-kire szavazott, hanem minden képviselő minden keszthelyiért kell, hogy dolgozzon. Rám minden keszthelyi számíthat, függetlenül attól, hogy rám szavaztak, vagy sem.

Nagy Bálint polgármester

galéria
 
további híreink
 
Az elnyomott cigarettát formáló gyűjtőedények frekventált helyeken találhatók meg.
 
Az MMA-s pályázatok és a lakossági ötletek alapján dolgozzák ki a végleges tervet.
 
A pályázatokra korosztálytól függetlenül bárki jelentkezhet, a beadási határidő április 6.
 
269 nyertes pályázattal, 3,8 milliárd forintot nyertek a térségi települések.
 
Április közepén lesznek az általános iskolai beíratások.
 
Gulyás Gergely szerint csak a találkozások radikális csökkentése vezethet eredményre.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár