+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Leégett az üzletház teteje
2020. szeptember 21. hétfő 19:14 - Keszthely
Leégett az üzletház teteje
Vasárnap a déli órákban leégett Keszthelyen a Skála közben található üzletközpont tetőszerkezete. A tűzoltók nagy erőkkel, rövid időn belül eloltották a tüzet, de a kár így is jelentős.

Az 1989-ben épült üzletház tetőszerkezetének  biztonságossá tételén dolgoztak már kora délután a tűzoltók. Jól látható, hogy az 530 négyzetméteres épület teteje teljes egészében a tűz martalékává vált. A háromszintes épület tetőrészén vélhetőleg elektromos zárlat okozta a tüzet.

"A Zala Megyei Katasztrófavédelemhez vasárnap pár perccel fél 12 után érkezett jelzés, miszerint Keszthelyen a Skála közben egy üzletház padlásterében a palatető mintegy 150 négyzetméteren lángra kapott. A helyszínre négy településről, Keszthelyről Zalaegerszegről, Pacsáról és Badacsonytomajból érkeztek hivatásos tűzoltók, akik azonnal megkezdték az oltást és másfél óra leforgása alatt mintegy négy vízsugárral sikerült megfékezniük a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezési okát tűzvizsgálati eljárás állapítja majd meg".-adott tájékoztatást Kósi Zsolt, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A tulajdonosi felmérés szerint  a tűzben sérült az egész tetőhéjazat. A tetősíkban lévő ablakokig bontásra szorul az épület. A becsült kár 18-20 millió forint.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A balesetmegelőzés érdekében kerékpároztak.
 
Hatvanheten bérmálkoztak, három egyházközségből Keszthelyen.
 
A nehéz helyzetben lévő zenész társain szeretett volna segíteni tettével a zenei producer.
 
A Lovas Nemzet fotópályázatára 414 pályamű érkezett. A legjobbak tavaszig láthatóak Keszthelyen.
 
Matematikából is remekeltek a vajdás diákok.
 
Az alapjövedelem javaslatáról tartott tájékoztatót Szabó Tímea.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár