+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Keszthely! Pörögj fel!
2020. július 15. szerda 15:53 - Keszthely
Keszthely! Pörögj fel!
Rövidfilmmel és a köré szőtt kampánnyal népszerűsíti a helyi turisztikai szolgáltatásokat Keszthely. A kampányfilmet ma mutatták be a Városházán. Az eseményen Nagy Bálint polgármester elmondta, a szezon új attrakciójára, az óráskerékre fűzték fel az idei szezon kampányát. Ennek keretében készített rövidfilmet televíziónk, mely számos turisztikai értéket mutat be.

A Festetics-örökség, a Balaton-part, a kulturális és gasztronómiai szolgáltatások is megjelennek a filmben. Kiemelt szerepet kap az idei nyár két új turisztikai attrakciója, az óriáskerék és a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert.

A filmről és a város idei turisztikai kampányáról sajtótájékoztatón számolt be Nagy Bálint. Keszthely polgármestere hangsúlyozta, fontosnak érezték, hogy a veszélyhelyzet végén amennyire lehet, segítsék a város gazdasági életét, melynek egyik fő mozgatórugója a turizmus.

Nagy Bálint polgármester: „Egy új attrakcióval nyitottuk meg azt az idei nyári kampányt, ami gyakorlatilag az ország legnagyobb óriáskerekének a Balaton-partra történő telepítésével indult meg. Erre asszociálva indítottuk el a Keszthely! Pörögj fel! elnevezésű kampányunkat, aminek számos eleme van, például az egyik a mai napon bemutatott kisfilm is,a minek az a fő lényege, hogy  minden olyan turisztikai attrakciót összefoglaltunk és kedvcsinálót készítettünk a kollégákkal, ami valóban azt gondolom, hogy egy nagy értéke Keszthelynek és ami érdekes lehet az ide érkező vendégek számára.”

A polgármester hozzátette, a film teljes mértékben keszthelyi produkció. Létrejöttét a Polgármesteri Kabinet koordinálta, a Tourinform iroda szakmai támogatásával a Keszthelyi Televízió készítette el. 

A film készítése során a televízió munkatársainak az volt a célja, hogy egy dinamikus, látványos produkciót alkossanak, ehhez korszerű kameramozgató eszközök és berendezések járultak hozzá. A filmben szereplő statiszták és turisztikai szolgáltatók száma megközelítette a 40-et, de 4 kutya, 2 lipicai mén, az állatpark bivalyai és Rudi, a kastélymúzeum madárparkjából közismert dolmányos varjú is megjelenik az alkotásban.A produkció figyelembe veszi azt a tényt is, hogy egy világjárvány után vagyunk. Gyakorlatilag csak szabadtéri helyszíneket mutat be a videó. A városvezetés a bemutató napján 18 órakor tette közzé a facebookon a filmet.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A keszthelyi gyárban már a különféle ételintoleranciával rendelkezőknek is készülnek édességek.
 
Együttműködési megállapodást írt alá a MATE Georgikon Campus és 6 középiskola.
 
Több tekintetben is támogatja az önkormányzat a helyi lakosokat és vállalkozókat.
 
Tettéért a Keszthelyi Járásbíróság előtt kellett felelnie.
 
A természetvédelmi területkezelés biztosítására nyert támogatást a Balaton-felvidéki Nemzeti Park.
 
A Híradó Plusz vendége: Dr. Alföldi Zoltán egyetemi docens.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus