+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Napközi Erzsébet-tábor
2020. július 3. péntek 19:05 - Keszthely
Napközi Erzsébet-tábor
Ebben az évben is pályázhattak iskolák , családsegítő szolgálatok a Napközi Erzsébet –táborra. A jelentkezés június 16-n lezárult. Az első turnusok június 29-n indultak. A keszthelyi Egry József Általános Iskolában is elkezdődött az egy hetes tábor. Színes programokkal és kézilabda edzésekkel.

Kézilabda edzéssel kezdik a napot az Egry iskolában a táborozók. Ebben az évben a koronavírus miatti elővigyázatosság miatt 20 fős csoportokban lehet táborozni az Erzsébet-táborokban. Augusztus 28-ig 8 turnusra lehetett pályázni. A keszthelyi intézmény egy hetes táborozásra várta a gyerekeket.

"Ez egy országos szervezés,de nagyon örültünk neki ugye itt az elmúlt időszak, a vírus helyzet miatt a gyerekek nem tudtak találkozni egymással. Így egyből megragadtuk ezt a lehetőséget. Elsősorban sport tábor,de specializálódik a kézilabdára. Tehát itt az összes gyerek kézilabdázik az iskolában és az iskolán túl a Georgikon DSE egyesületében. Nekik szerveztük ezt a tábort, hogy legyen lehetőségük újra mozogni. Újra sportolni."- mondta a tábor vezetője, Klász Karola.

A délelőtti sportolást élvezik a gyerekek. A nagy meleg ellenére is helytállnak az edzéseken. Technikai elemeket, szabályokat tanulnak és a játék sem marad el. A 10 éves Tóth Barnabás  az iskola tanulója, nagyon várta már a tábort.

"Nagyon kellett .A barátaimmal is nagyon jó,hogy most találkoztam. Nagyon jó itt sportolni,mert az edzés is jó pörgős. Az edzések is jók, a játékok is. Délutánonként lemegyünk a strandra,ott fürdünk és az is nagyon jó. Minden tetszik."- mondta Barnabás.

Ez már egy csoportos játékok, szituációs gyakorlatok helyszíne. Az Erzsébet- tábor lakóinak az edzések után  16 óráig  számos érdekes programban lehet részük. S mivel szünidőről van szó, minden a játékról , a közösségről szól. 

"Sok új barátot szereztem. Elég kevesen vagyunk lányok,de jól összebarátkoztunk. Sokat megyek táborba mert ott rengeteg új barátot lehet szerezni és mindegyikkel tartom is a kapcsolatot. Nagyon szeretem a táborokat mert olyan sok különleges program van és ezt a barátaimmal együtt csinálhatom és ez nagyon jó érzés."- örvendezett a 3. osztályos Sánta Eszter.

Magyarország legnagyobb gyermek-táboroztatási programjában a Napközi Erzsébet –tábor résztvevőinek is minden program,a szolgáltatások és az étkezés is ingyenes. A szülőt mindössze 500 Ft hozzájárulás terheli.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Már folynak a válogatói a XIII.Országos Mélyrézfúvós Versenynek, amelyen keszthelyi tanuló is indul.
 
Fejér György 255 évvel ezelőtt született, tartalmas életén online előadáson ismerhetik meg az érdeklődők.
 
Várhatóan jövő hét közepén haladja meg a 3,5 milliót a beoltottak száma, akkor nyithatnak a teraszok.
 
Nagyon sokan felháborodtak a fővárosi mentők húsvéthétfői feljelentése miatt.
 
A leégett növényzet helyrejön, a madarak új fészket rakhatnak, de sok hüllő és kétéltű pusztult el.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár