+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Új rendőrkapitánya van Keszthelynek
2020. július 1. szerda 15:21 - Keszthely
Új rendőrkapitánya van Keszthelynek
Vezetőváltás történt a keszthelyi rendőrkapitányság élén. Nyolc év szolgálati idő után távozik dr. Horváth István, akinek regnálása alatt nagyon jó eredményeket könyvelhetett el a keszthelyi rendőrség. Utóda dr. Andor László, aki mától tölti be a kapitányságvezetői tisztséget. Dr. Sipos Gyula, Zala megye rendőrfőkapitánya ma állománygyűlésen adta át a megbízatásokat Keszthelyen.

A rendőrség állománya mellett a társszervek, hivatalok, önkormányzatok és egyéb szervezetek képviselői vettek részt az állománygyűlésen. Dr. Sipos Gyula, Zala megye rendőrfőkapitánya a jelentést követően átadta okmányát a leköszönő kapitányságvezetőnek. Dr. Horváth István szolgálati viszonyát módosítják és a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsadó-szolgálatvezető beosztásába helyezik át.

Dr. Sipos Gyula rendőrfőkapitány: „István az egyik legjobban teljesítő kapitányságot, ha nem a legjobban teljesítőt hozta létre az elmúlt időben. Igazából, ami jelzi ezt, talán egyetlen adtat, a mi rendszerünkben teljesítményjuttatás is van, minden értékelt év megítélését követően. A keszthelyi kapitányság állományának az elmúlt időben 20 százalékkal nőtt a kiosztható teljesítmény-honoráció, a juttatás mértéke, ez jelzi azt, hogy ez egy jól működő kapitányság volt. Tudom, hogy ilyenkor nagyon sokakba kérdőjel merül fel, hogy ezek után miért került erre a váltásra sor. Nagyon egyszerű: valamennyien kopunk az évek alatt. Istvánnak az egészségi állapota hozta, hogy maga kérte, hogy ebben a dologban máshogy kéne együttműködnünk. ”

Sipos Gyula rendőrfőkapitány szerint az új kapitányságvezető nagyon jól felkészült, alapos, egyenes ember. A vezérőrnagy elmondta, dr. Andor László meghatározó vezető volt korábbi szolgálati helyén, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon. Az állománygyűlésen részt vett Keszthely polgármestere is. Dr. Andor László kapitányságvezetővel már korábban folytatott egyeztetéseket a városvezetés. 

Nagy Bálint polgármester: „Nekem továbbra is az volt a legfontosabb és talán a megbeszélés fő témája az volt, hogy az a jó kapcsolat, ami az elmúlt években kialakult a rendőrség és a város között, az megmaradjon és azokat a napi feladatokat is természetesen megbeszéltük, kitértünk rá, ami azt gondolom, mindannyiunknak egyformán fontos és ezeket a célokat már most elkezdtük kitűzni a következő időszakra is.”

Dr. Horváth István 2012. április elsejétől vezette a keszthelyi kapitányságot. Utóda, dr. Andor László július 1-től vette a kapitányságvezetői pozíciót. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus