+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Egy havi képviselői tiszteletdíjukat ajánlják fel a Fidesz-KDNP keszthelyi képviselői
2020. április 8. szerda 15:09 - Keszthely
Egy havi képviselői tiszteletdíjukat ajánlják fel a Fidesz-KDNP keszthelyi képviselői
Egy havi képviselői tiszteletdíjukat ajánlják fel a Fidesz-KDNP keszthelyi képviselői – tájékoztatta televíziónkat Csótár András önkormányzati képviselő. A Fidesz helyi elnöke kifejtette, hogy a koronavírus járvány miatt szociálisan nehéz helyzetbe kerülő keszthelyi lakók megsegítésére tették felajánlásukat a képviselők.

Az ismert, nagyon nehéz egészségügyi és a vele járó gazdasági helyzetben a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselői is segíteni szeretnének – nyilatkozta Csótár András. A Fidesz-KDNP képviselője kifejtette: Nagy Bálint polgármester, Vozár Péterné alpolgármester, valamint a keszthelyi önkormányzat Fidesz-KDNP-s képviselői felajánlják egy havi képviselői tiszteletdíjukat a koronavírus járvány miatt szociálisan nehéz helyzetbe kerülő keszthelyi lakók megsegítésére.

„Látjuk, érzékeljük, hogy sok család került nehéz anyagi helyzetbe az elmúlt hetekben és mi, városi vezetők, a segítségnyújtásban is elöl szeretnénk járni, és egyben biztatást adni mindenkinek, hogy együtt, összefogással - és természetesen a Jóisten segítségével - ezen a nehéz helyzeten is túl fogunk jutni. Tudjuk, hogy többen vannak azok, akikre most a szokásosnál is jobban oda kell figyelnünk, ezért arra biztatok mindenkit, magánszemélyeket, vállalkozásokat, egyesületeket, alapítványokat, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a városban élő nehezebb sorsú, szegényebb emberek ellátását, mindennapi problémáinak megoldását” - fogalmazott a Fidesz helyi elnöke. 

Csótár András hozzátette: arra kér minden keszthelyi polgárt, hogy továbbra is fegyelmezett, szabálykövető magatartást tanúsítsanak, és lehetőség szerint továbbra is maradjanak otthon.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Tiszteletjegyeket kaptak rászoruló családok.
 
Egy héttel ezelőtt a Zala Megyei Kormányhivatal szakembere vett mintát a Balatonból, megjött az eredmény.
 
Az újdonságokról a Vodafone, az Országos Mentőszolgálat és a vízimentők vezetői számoltak be.
 
Kiváló minőségű hazai borokkal várják három napon át az érdeklődőket.
 
Új hétvégi program várja a Helikon Kastélyba látogatókat.
 
Tanulnak, alkotnak és játszanak a rajztáborban a gyerekek.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó