+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megalakult Keszthelyen a Mi Hazánk Mozgalom Alapszervezete
2020. február 24. hétfő 16:20 - Keszthely
Megalakult Keszthelyen a Mi Hazánk Mozgalom Alapszervezete
Keszthelyen is megalakult a Mi Hazánk Mozgalom helyi szervezete. A fiatal párt tagjai már a 2022-es választásra készülnek. Mint elhangzott, céljuk, hogy demokratikus módon döntsenek az országot érintő kérdésekben.

Zala megye összes választókörzetében jelen van mára  Mi Hazánk Mozgalom – hangzott el a párt gyűlésén. A keszthelyi alapszervezet két héttel ezelőtt alakult meg. Céljuk a magyarság védelme, az, hogy a globalista erők ne kebelezhessék be Magyarországot.

„Úgy érzem, Keszthely szelleme eleve kötelez arra, akár mint agrármérnökként is, hogy lámpás lehessek itt a magyarság életében. Tehát bízunk benne, hogy a lakosság, valamint az egyetemi ifjúság is felfogja majd tényként ezeket a gondolatokat, hogy csak magyarként lehet megmaradni itt a csodálatos Kárpát-medencében, amit ezer éve védenek a magyarok.” - mondta el Kerékgyártó László, a keszthelyi alapszervezet vezetője.

Az eseményen elhangzott, Magyarországon 106 választókörzet van. Ahhoz, hogy eredményesek lehessenek, mindegyikben el kell indítaniuk egy jelöltet. Hangsúlyozták, céljuk nem az, hogy mindenképpen ellentmondjanak, a jónak talált döntéseket támogatni fogják megválasztásuk esetén.

„A magyar választópolgárok mind a két verziót ismerik. A jelenlegi kormányzást is ismerik és a 2010 előtti kormányzásra is emlékezhetünk. Mi azt szeretnénk, hogy 2022-re az ország minden pontján már igazi alternatíva lenne, egy valódi lehetőség a másik két nagy politikai tömb mellett a Mi Hazánk Mozgalom.” - ismertette Toroczkai László pártelnök.

Toroczkai László hangsúlyozta, a jelölteket már ebben az évben szeretnék kiválasztani, hogy a választópolgároknak legyen idejük őket megismerni. Vallják, szlogenjük az, mint társszervezeteiké, a MIÉP-é és a Független Kisgazda Párté: „Se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar”.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Hagyományos sárgulási ünnepséggel köszöntek el a végzős hallgatók.
 
Halálának 100. évfordulóján kiállítással emlékeztek Mary Hamiltonra.
 
Ötszázötvenen tekertek a sereggel május 14-én.
 
A sárgulási ünnepség az egyik legrégebbi hagyománya a 225 éves intézménynek.
 
Somogyi András kezdte meg ajánlásgyűjtést.
 
Ma délelőtt vettek végső búcsút Keszthelyen Cservenka Györgytől.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár