+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Színes programokkal várják az érdeklődőket a Városi szilveszteren
2019. december 30. hétfő 19:00 - Keszthely
Színes programokkal várják az érdeklődőket a Városi szilveszteren
Heincz Gábor Biga és Tabáni István is fellép az idei Városi szilveszteren Keszthelyen. A Goldmark Károly Művelődési Központ harmadik alkalommal szervezi meg a rendezvényt, melyre minden készen áll már. A koncertek mellett tűzijátékkal és közös pezsgőzéssel várják az érdeklődőket.

Csengei Ágota elmondta, az év utolsó nagy rendezvényére már szeptember óta készülnek, a programokat már akkor összeállították. Az igazgatónő szerint minden készen áll arra, hogy zökkenőmentesen bonyolódjon le az ünnep. Mint ahogy a korábbiakban is, idén is ingyenesen látogatható a rendezvény, melyre nagyobb tömeget várnak a szervezők.

„Az előző években azt tapasztaltuk, hogy mindenki otthonról fél 12 tájban elindul, akik otthon TV előtt töltik például a szilvesztert, vagy házibulikon töltik a szilvesztert. ők is örömmel jönnek ki és itt koccintás van a Fő téren. Tehát ez a szilveszter éjszaka, az éjfél az mindig egy nagyon kedvelt találkozási hely, úgy vettük észre és hát utána pedig egészen 3 óráig itt DJ lesz, tehát táncolni lehet, jól érezhetik magukat az emberek. Baráti társaságok nagyon sok, aki itt tölti ezt az éjféli koccintást.”  

A városi szilveszter programja este 9-kor DJ Dorián zenéjével kezdődik a Fő téren.  Őt követi Tabáni István Fonogram-díjas énekes műsora, majd a Shut up and Dance zenekar koncertjét élvezheti a közönség. Éjfélkor tűzijátékkal kedveskednek a jelenlévőknek, majd negyed 1-től Heincz Gábor Biga lesz látható a színpadon.  A résztvevők biztonsága érdekében is megtettek minden szükséges óvintézkedést a szervezők, emelt számú biztonsági őr vigyáz majd a rendre. A rendezvény ideje alatt a helyi termelők portékáiból is választhatnak a látogatók.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Április 4-től, azaz szombattól ideiglenesen újra kinyit a keszthelyi piac – tájékoztatott Nagy Bálint.
 
Mentőautó vásárláshoz kér segítséget a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.
 
A helyi vállalkozások segítésén dolgozik a város, nyárra alternatív költségvetés készül Keszthelyen.
 
Az állattartók számára is a higiénia fontosságát hangsúlyozzák az állatorvosok.
 
A gazdaság helyreállítására hoztak intézkedéseket a város elöljárói.
 
A köztemetők nyitva vannak Keszthelyen, azonban csak indokolt esetben látogassuk!
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó