+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Esküvői nyílt nap a Festetics-kastélyban
2019. november 19. kedd 19:07 - Keszthely
Esküvői nyílt nap a Festetics-kastélyban
A Helikon Kastélymúzeum északi szárnya is tartogat látnivalót. Sokan nem ismerik a Velencei tükörtermet,pedig nyitva van a látogatók előtt. Sőt gyakran különleges helyszíne is esküvőknek. A hét végén egy olyan kiállítást láthatott az érdeklődő,ahol minden adott volt egy álomesküvőhöz.

Nagyon nehéz behatárolni ,hogy mi kell egy hiba nélküli esküvőhöz. Egyéni ízlés és elképzelések sora, sok-sok egyeztetés.  De gyakran ez nem elég. Szakemberek segítségével teljesedik ki az elképzelés. A Festetics Kastély  gyakran helyszíne esküvői fotózásoknak. A velencei tükörterem pedig esküvői vacsoráknak,lakodalmaknak. Az  egymásba nyíló báltermek, az elegancia igazi hercegnői és hercegi érzést ad az ifjú párnak. Az esküvő kiállítással  évek óta segítik a házasulandókat a nagy nap megszervezésében egy olyan nappal amikor igazi esküvői hangulatot varázsolnak a különleges terembe.

"Szerettünk volna bemutatkozni mint helyszín mindenképpen. Voltunk esküvő kiállításokon és azt láttuk,hogy az nem igazán a mi terepünk. Tehát mi azt szeretnénk megmutatni,hogy hogy néz ki ilyenkor berendezve egy helyszín, egy esküvői helyszín,egy lakodalmi helyszín. S erre nem volt ott mód kiállításon és kitaláltuk,hogy nyílt napot fogunk m i szervezni."- adott tájékoztatást Szenes Zsuzsa esküvőszervező.

Az érdeklődők a nyílt napon megtudhatták milyenek is a trendi dekoráció formák, a divatos menyasszonyi ruhák. De azt ,hogy milyen az ízléses terítés, vagy a szemet gyönyörködtető,párhoz illő esküvői torta..  A kínálatból természetesen nem maradhattak ki olyan kiegészítő szolgáltatások neves képviselői sem, mint az esküvői fotográfia, vagy a gyűrű választás.  Nem csak a térségből,hanem a fővárosból is érkeztek házasulandók.

"Esküvőre készülünk ,jövőre készülünk igen és még kellett pár inspiráció,apukám szólt,hogy lesz egy ilyen esemény a kastélyban és úgy gondoltuk,hogy –mivel balatoni esküvőt tervezünk – ezért érdemes az itteni szolgáltatók közül nézelődni. Akár ruha,akár dekoráció …s hát rengeteg ötlet van."- mondta a párjával érkező budapesti Földi Szimonetta.

Az elegáns, hangulatos eseményen számos fontos információt is összegyűjthettek a leendő párok, akik így már felkészülten folytathatják a szervezőmunkát életük egyik legemlékezetesebb napjához.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Csütörtökön kezdődött meg a Gyenesdiási Boros Sétányon a négynapos program.
 
Az 1,2 kilométeres útpálya a Magyar Falu Programban újulhatott meg mintegy 438 millió forintból.
 
Messziről tónak látszik, ám egy óriási naperőmű paneljei csillognak Balatonszentgyörgy mellett.
 
Nyolcvanöt fő tanult népzenét Gyenesdiáson, a Wass Lajos népzenei táborban.
 
A Fidesz Keszthelyi Csoportjának elnöke biztatja az állampolgárokat, hogy küldjék vissza a kérdőíveket.
 
Az algavirágzás megelőzésére a Balaton vízszintszabályozásának átalakítását javasolják egyes szakemberek.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó