+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Légy példakép!
2019. október 7. hétfő 19:11 - Keszthely
Légy példakép!
Ebben az évben is sportolásra, egészséges életmódra és a közösség fontosságára hívta fel a figyelmet a hét végén megrendezett Légy példakép!elnevezésű kerékpáros program. A szervezők célja megvalósult: minden évben nő a csatlakozók száma, szombaton közel kétszázan pattantak kerékpárra.

Lezártak egy nagy  területet a Keszthely és Gyenesdiás között lévő bevásárló centrum parkolójában . Biztosítva a Légy példakép elnevezésű program részvevőinek a helyet és a biztonságot. Színes kavalkád, és rengeteg kerékpár  fogadta a vásárlókat. Ott gyülekeztek a bicajosok.Nagy Bálint Keszthely város alpolgármestere köszöntötte a sportprogram részt vevőit  hangsúlyozva annak szerepét.

"Minden olyan rendezvény jó ami a közösséget összehozza. Ezek a sportrendezvények,ezek a kültéri sport rendezvények, a futás a kerékpározás azért nagyon fontos mert egyrészt Keszthely és térsége olyan földrajzi környezetben helyezkedik el ahol vétek lenne nem kihasználni azt a szépséget ami körül vesz minket,másrészt pedig azért mert egy olyan közösségi rendezvényről van szó ami valóban élénkíti Keszthely közösségi életét."- emelte ki az alpolgármester.

Százhetven kerékpáros választotta hét végi szabadidős programnak a kerekezést. Hetedik  alkalommal rendezték meg a Légy példakép elnevezésű túrát.

"A cél az egyértelmű:Együtt legyünk,jól érezzük magunkat,sportoljunk,beszélgessünk. S a hátam mögött látható a tömeg. Érezzék jól magukat az emberek."- mondta Horváth Imre főszervező.

Intézmények ,családok , a túrázás,biciklizés szerelmesei vettek részt a kerékpáros programon. Ismerősként találkoztak csapatok, egyéni túrázók.

"Amióta van a rendezvény minden évben jövök mert fontosnak tartom a biciklizést, alapban is sokat sportolok. Ha van lehetőségem a Balatont is minden évben megkerülöm."- mondta el a Sümegcsehiből érkezett Piros Balázs.

 Kiss László esperes áldotta meg a kerékpáros túra résztvevőit akik bringára pattantak és rendőri biztosítás mellett kerekeztek a kerékpárútig, hogy ott folytassák útjukat Balatongyörökre,a Szépkilátóhoz. A kétszer 9 km-es túrának az  idő is kedvezett.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
188 millió forintos plusz forrást kapott Hévíz a gyógyhelyfejlesztési projekthez kapcsolódóan.
 
A Bakonyerdő Zrt által rendezett döntőbe 19 erdőgazdaságból kerültek ki a legjobbak.
 
A szakmai döntnökök négy hagyományos és két mentes édességből választották ki a legjobbakat.
 
Autistákat és fogyatékkal élőket vitorláztattak a Keszthelyi Yacht Club tagjai.
 
Gere Nóra Éva költő és Ágh Márton látványtervező egy hónapot töltöttek Keszthelyen.
 
A 300 méteres szakasz a munkába járókat és a szállóvendégeket is kiszolgálja.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus