+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Weller-Jakus támogatására buzdít az FKGP jelöltje
2018. április 5. csütörtök 10:20 - Keszthely
Weller-Jakus támogatására buzdít az FKGP jelöltje
” Valódi társadalmi kohézióra van szükség Magyarországon.”- Mondta Weller-Jakos Tamás a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje azon a sajtótájékoztatón, melyet a Független Kisgazda Párt jelöltjével, Várnai Balázzsal közösen tartottak kedden délelőtt. A FKgP jelöltje a Zala 2.számú választókerületében a kampány finisében támogatásáról biztosította Weller-Jakust.

Weller –Jakus Tamás a tájékoztatón kiemelte, Magyarország irányítóinak közös pontot kell keresni országon belül és határainkon kívül is, mert csak az együttműködés tudja összetartani az országot. A témával kapcsolatban a következőket mondta:

"A mai sajtótájékoztató lehet egy nagyon jó előremutató, eklatáns példa arra, hogy a mai magyar társadalomban még létezik az ún. társadalmi összefogásnak a csírái. Még teljesen nem haltak ki. Példát szerettünk volna mutatni a képviselő társammal arra vonatkozóan, hogy a  választókerületben vannak olyan képviselő-jelöltek akik a közös cél érdekében, annak érdekében, hogy április 9-én egy szebb, jobb Magyarországra ébredhessünk, megvan az összefogási hajlandóság, és én arra kérek, arra buzdítok minden honfitársamat, hogy április 8-án menjen el szavazni."

A Független Kisgazda Párt jelöltje bejelentette, hogy támogatásáról biztosítja Weller-Jakus Tamást. Várnai Balázs az FKgP országgylési képviselő-jelöltje kéréssel fordult a választókhoz:

"Minden kedves választópolgár, aki a 2. választókerületben eddig engem támogatott továbbra is támogasson engem, viszont azt szeretném kérni tőlük, hogy megalakuljon egy olyan társadalmi összefogás amelyben a Jobbik és a FKgP támogasson egy olyan jelöltet, aki a legesélyesebb az ellenzéki politikusok közül, hogy egy kormányváltást megalkossunk. Kérem a választópolgárokat,hogy szavazzanak a Jobbik képviselő-jelöltjére, és támogassanak engem abban, hogy ez az összefogás létrejöjjön."

A két szervezet jelöltjének közös tájékoztatóján Várnai elmondta továbbá, hogy részéről ez nem a visszalépést, hanem az együttműködést jelenti.

Hegedüs Éva-Keszthelyi Televízió

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Hagyományos sárgulási ünnepséggel köszöntek el a végzős hallgatók.
 
Halálának 100. évfordulóján kiállítással emlékeztek Mary Hamiltonra.
 
Ötszázötvenen tekertek a sereggel május 14-én.
 
A sárgulási ünnepség az egyik legrégebbi hagyománya a 225 éves intézménynek.
 
Somogyi András kezdte meg ajánlásgyűjtést.
 
Ma délelőtt vettek végső búcsút Keszthelyen Cservenka Györgytől.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár