+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Weller-Jakus támogatására buzdít az FKGP jelöltje
2018. április 5. csütörtök 10:20 - Keszthely
Weller-Jakus támogatására buzdít az FKGP jelöltje
” Valódi társadalmi kohézióra van szükség Magyarországon.”- Mondta Weller-Jakos Tamás a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje azon a sajtótájékoztatón, melyet a Független Kisgazda Párt jelöltjével, Várnai Balázzsal közösen tartottak kedden délelőtt. A FKgP jelöltje a Zala 2.számú választókerületében a kampány finisében támogatásáról biztosította Weller-Jakust.

Weller –Jakus Tamás a tájékoztatón kiemelte, Magyarország irányítóinak közös pontot kell keresni országon belül és határainkon kívül is, mert csak az együttműködés tudja összetartani az országot. A témával kapcsolatban a következőket mondta:

"A mai sajtótájékoztató lehet egy nagyon jó előremutató, eklatáns példa arra, hogy a mai magyar társadalomban még létezik az ún. társadalmi összefogásnak a csírái. Még teljesen nem haltak ki. Példát szerettünk volna mutatni a képviselő társammal arra vonatkozóan, hogy a  választókerületben vannak olyan képviselő-jelöltek akik a közös cél érdekében, annak érdekében, hogy április 9-én egy szebb, jobb Magyarországra ébredhessünk, megvan az összefogási hajlandóság, és én arra kérek, arra buzdítok minden honfitársamat, hogy április 8-án menjen el szavazni."

A Független Kisgazda Párt jelöltje bejelentette, hogy támogatásáról biztosítja Weller-Jakus Tamást. Várnai Balázs az FKgP országgylési képviselő-jelöltje kéréssel fordult a választókhoz:

"Minden kedves választópolgár, aki a 2. választókerületben eddig engem támogatott továbbra is támogasson engem, viszont azt szeretném kérni tőlük, hogy megalakuljon egy olyan társadalmi összefogás amelyben a Jobbik és a FKgP támogasson egy olyan jelöltet, aki a legesélyesebb az ellenzéki politikusok közül, hogy egy kormányváltást megalkossunk. Kérem a választópolgárokat,hogy szavazzanak a Jobbik képviselő-jelöltjére, és támogassanak engem abban, hogy ez az összefogás létrejöjjön."

A két szervezet jelöltjének közös tájékoztatóján Várnai elmondta továbbá, hogy részéről ez nem a visszalépést, hanem az együttműködést jelenti.

Hegedüs Éva-Keszthelyi Televízió

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Piac záróként rendezték meg a IX. Burgonyanapot.
 
Irodalmi teadélutánon találkoztak Szurovecz Kittivel olvasói Keszthelyen.
 
980 millió forint támogatást nyerhettek idén azok, akik részt vettek a Hungarikum-pályázatokon.
 
A nemzeti összetartozást jelképező szoborral tisztelegtek Trianon 100. évfordulóján.
 
Szeptember 20-án tartották az elsőáldozást a Ranolder iskola tanulóinak.
 
Az ünnepélyes megnyitón elhangzott, a természeti örökség része a nemzeti identitásunknak.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár