+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Választási fórumon a biztonságról
2019. szeptember 27. péntek 19:02 - Keszthely
Választási fórumon a biztonságról
A Balaton Színházban kampány fórumon tartott előadást Nógrádi György a hazai és a külföldi biztonságpolitikáról. Az ismert szakértő Manninger Jenő országgyűlési képviselő és Nagy Bálint a FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltjének meghívására érkezett Keszthelyre. A fórumot sajtótájékoztató előzte meg.

A választási  fórum előtt , a biztonságpolitikai szakértő jelenlétében tartott sajtótájékoztatón  Manninger Jenő országgyűlési képviselő  hangsúlyozta, hogy  Magyarországon belül Zala megye kiemelkedő a biztonságot tekintve,amit a jövőben is meg kell tartani. Nagy Bálint a témával kapcsolatban elmondta: Keszthely és térségének legnagyobb bevételi forrása a turizmus,ami csak úgy tartható szinten  és úgy  fejleszthető,ha az itt élők és az ide érkező vendégek a legnagyobb biztonságban élhetnek.

"Éppen ezért nagyon fontos az,hogy mikor mi Keszthelyen arról beszélünk,hogy milyen elképzeléseink vannak a város fejlesztésével kapcsolatban és ezek a fejlesztések nagyon jelentős részben a turisztikára a turisztikai fejlesztésekre épülnek,látnunk kell azt,hogy nem elég önmagában fejleszteni turisztikailag infrastruktúrát pl.,vagy különböző szolgáltatásokat,hanem csak akkor van értelme ezeknek a fejlesztéseknek ha Magyarország egy biztonságos, közbiztonság szempontjából is egy biztonságos ország Európán belül."- mondta Nagy Bálint, a FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltje.

A választási fórumon Nógrádi György kiemelte,hazánk biztonsága jelenleg jó. De mindenre oda kell figyelni,mert a világban a három erőközpont-USA,Kína és Oroszország teljesen új irányú mozgásokba kezdett,ugyanakkor Európán belül meggyengült a német vezető szerep  miközben erősödnek a franciák.  A szomszéd országokban is jelentős a módosulás.  A világpolitikát tekintve Magyarországon egy stabil kormány működik. Ezért is nagy jelentősége van az önkormányzati választásoknak.

"Rendkívül fontos az,hogy egyes városokban ,falvakban a FIDESZ-KDNP jelöltjei győzzenek,ennek a település szempontjából ugyanúgy fontossága van mint Magyarország szempontjából. Itt egy olyan jelölt indul a FIDESZ-KDNP színeiben aki eddig alpolgármester volt,én bízom benne,hogy övé lesz a győzelem."-emelte ki Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Nógrádi György előadását követően a bel és külbiztonságot érintő lakossági kérdésekre válaszolt.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A keszthelyi gyárban már a különféle ételintoleranciával rendelkezőknek is készülnek édességek.
 
Együttműködési megállapodást írt alá a MATE Georgikon Campus és 6 középiskola.
 
Több tekintetben is támogatja az önkormányzat a helyi lakosokat és vállalkozókat.
 
Tettéért a Keszthelyi Járásbíróság előtt kellett felelnie.
 
A természetvédelmi területkezelés biztosítására nyert támogatást a Balaton-felvidéki Nemzeti Park.
 
A Híradó Plusz vendége: Dr. Alföldi Zoltán egyetemi docens.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus