+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Választási fórumon a biztonságról
2019. szeptember 27. péntek 19:02 - Keszthely
Választási fórumon a biztonságról
A Balaton Színházban kampány fórumon tartott előadást Nógrádi György a hazai és a külföldi biztonságpolitikáról. Az ismert szakértő Manninger Jenő országgyűlési képviselő és Nagy Bálint a FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltjének meghívására érkezett Keszthelyre. A fórumot sajtótájékoztató előzte meg.

A választási  fórum előtt , a biztonságpolitikai szakértő jelenlétében tartott sajtótájékoztatón  Manninger Jenő országgyűlési képviselő  hangsúlyozta, hogy  Magyarországon belül Zala megye kiemelkedő a biztonságot tekintve,amit a jövőben is meg kell tartani. Nagy Bálint a témával kapcsolatban elmondta: Keszthely és térségének legnagyobb bevételi forrása a turizmus,ami csak úgy tartható szinten  és úgy  fejleszthető,ha az itt élők és az ide érkező vendégek a legnagyobb biztonságban élhetnek.

"Éppen ezért nagyon fontos az,hogy mikor mi Keszthelyen arról beszélünk,hogy milyen elképzeléseink vannak a város fejlesztésével kapcsolatban és ezek a fejlesztések nagyon jelentős részben a turisztikára a turisztikai fejlesztésekre épülnek,látnunk kell azt,hogy nem elég önmagában fejleszteni turisztikailag infrastruktúrát pl.,vagy különböző szolgáltatásokat,hanem csak akkor van értelme ezeknek a fejlesztéseknek ha Magyarország egy biztonságos, közbiztonság szempontjából is egy biztonságos ország Európán belül."- mondta Nagy Bálint, a FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltje.

A választási fórumon Nógrádi György kiemelte,hazánk biztonsága jelenleg jó. De mindenre oda kell figyelni,mert a világban a három erőközpont-USA,Kína és Oroszország teljesen új irányú mozgásokba kezdett,ugyanakkor Európán belül meggyengült a német vezető szerep  miközben erősödnek a franciák.  A szomszéd országokban is jelentős a módosulás.  A világpolitikát tekintve Magyarországon egy stabil kormány működik. Ezért is nagy jelentősége van az önkormányzati választásoknak.

"Rendkívül fontos az,hogy egyes városokban ,falvakban a FIDESZ-KDNP jelöltjei győzzenek,ennek a település szempontjából ugyanúgy fontossága van mint Magyarország szempontjából. Itt egy olyan jelölt indul a FIDESZ-KDNP színeiben aki eddig alpolgármester volt,én bízom benne,hogy övé lesz a győzelem."-emelte ki Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Nógrádi György előadását követően a bel és külbiztonságot érintő lakossági kérdésekre válaszolt.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Hagyományos sárgulási ünnepséggel köszöntek el a végzős hallgatók.
 
Halálának 100. évfordulóján kiállítással emlékeztek Mary Hamiltonra.
 
Ötszázötvenen tekertek a sereggel május 14-én.
 
A sárgulási ünnepség az egyik legrégebbi hagyománya a 225 éves intézménynek.
 
Somogyi András kezdte meg ajánlásgyűjtést.
 
Ma délelőtt vettek végső búcsút Keszthelyen Cservenka Györgytől.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár