Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Új igazgató a Vajda élén
2019. szep. 11. szerda | Keszthely
Új igazgató a Vajda élén
Varga Gábor tölti be szeptember óta a Vajda János Gimnázium igazgatói posztját. A történelem-német szakos pedagógus évek óta tevékenykedik igazgatóhelyettesként az intézményben, most egy évre bízták meg az iskola vezetésével. Varga Gábor azt mondja, amennyiben bizalmat kap, szeretne pályázni a Vajda igazgatói posztjára.

A 2019/2020-as tanév kezdete óta megbízott igazgatóként látja el feladatát Varga Gábor. A Vajda János Gimnázium egykori igazgatóhelyettese egy évre kapott megbízást arra, hogy vezesse az iskolát. Az első napok rendkívül zsúfoltan teltek az új igazgató életében, számos adminisztrációs feladat várt megoldásra, emellett pedig a tanév rendjét és az iskola működését is kézben kell tartania Varga Gábornak.                

„Én azt gondolom, hogy a hangsúly ebben az évben a folytatáson lesz, hiszen el kell mondanunk, hogy kiváló eredményekkel rendelkezik a gimnázium, éppen nemrégen érkeztek a visszajelzések a felvételiről, gyakorlatilag valamennyi tanulónkat felvették oda, ahova jelentkezett, pár tanuló kivételével. Én azt gondolom, hogy évek, most már egy egész évtized munkája van azon, hogy a tanulmányi eredményeink folyamatosan javulnak, és az én legfőbb célom ebben az évben ezeknek az eredményeknek a megtartása és továbbvitele.” - mondta a Vajda János Gimnázium megbízott igazgatója.

Varga Gábor, amellett, hogy igazgatóhelyettesként látta el eddig a feladatait, történelmet és németet is tanít a gimnáziumban. Emellett a Határtalanul című pályázat keretein belül legutóbb Kárpátaljára utaztatta az iskola diákjait. Éppen ezért közeli és jó kapcsolatot ápol a tanulókkal, valamint kollégáival egyaránt.

„Azt gondolom, hogy sikerült egy jó évkezdetet elindítanunk, összeállt az órarendünk, a tantárgy felosztásunk. A kollégák elbeszélése alapján el tudom mondani – a folyósón folytatott beszélgetések alapján nagyon sok bíztatást kapok, és úgy érzem, hogy értik és érzik a kollégák, hogy próbálom az intézmény érdekeit képviselni és szolgálni.” - tette hozzá varga Gábor.

A gimnázium új igazgatójától megtudtuk, a jövőben törekszik arra, hogy felkarolja a diákok kezdeményezéseit, valamint hangsúlyt fektet a munkaközösségi munka javítására is. Varga Gábor azt mondja, amennyiben bizalmat kap a tantestülettől és a tanulóktól is, szeretne pályázni jövőre az igazgatói pozícióra.

Regman Karola - Keszthelyi TV            

| 2021. feb. 12. péntek 17:03 | Keszthely
Dr. Kató Csabát és Dr. Holléné Dr. Mándó Zsuzsannát nevezték ki a keszthelyi és hévízi kórházak élére.
| 2020. okt. 13. kedd 17:50 | Keszthely
Október 1-től megbízott igazgatók vezetik Keszthelyen és Hévízen a kórházakat.
| 2019. aug. 28. szerda 19:10 | Keszthely
Augusztus 16-tól új igazgatója van az Egry József Általános Iskolának.
| 2014. feb. 10. hétfő 14:01 | Keszthely
A Festetics kastélyról tartott előadást Keszthelyen az egykori igazgató dr. Czoma László.
| 2022. nov. 2. szerda 15:42 | Keszthely
A Miniszterelnökséget vezető miniszter nevezte ki a posztra a Keszthelyi Járási Hivatal vezetőjét.
X. évfolyam 11. szám
Megjelenés: 2024. június 14.
18:00
Szignatúra
18:30
Hittel,lélekkel
18:40
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:15
19:45
Természetvédelem határok nélkül
20:08
Göcsej Filmfesztivál
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Hittel,lélekkel
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.