+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Új igazgató a Vajda élén
2019. szeptember 11. szerda 16:45 - Keszthely
Új igazgató a Vajda élén
Varga Gábor tölti be szeptember óta a Vajda János Gimnázium igazgatói posztját. A történelem-német szakos pedagógus évek óta tevékenykedik igazgatóhelyettesként az intézményben, most egy évre bízták meg az iskola vezetésével. Varga Gábor azt mondja, amennyiben bizalmat kap, szeretne pályázni a Vajda igazgatói posztjára.

A 2019/2020-as tanév kezdete óta megbízott igazgatóként látja el feladatát Varga Gábor. A Vajda János Gimnázium egykori igazgatóhelyettese egy évre kapott megbízást arra, hogy vezesse az iskolát. Az első napok rendkívül zsúfoltan teltek az új igazgató életében, számos adminisztrációs feladat várt megoldásra, emellett pedig a tanév rendjét és az iskola működését is kézben kell tartania Varga Gábornak.                

„Én azt gondolom, hogy a hangsúly ebben az évben a folytatáson lesz, hiszen el kell mondanunk, hogy kiváló eredményekkel rendelkezik a gimnázium, éppen nemrégen érkeztek a visszajelzések a felvételiről, gyakorlatilag valamennyi tanulónkat felvették oda, ahova jelentkezett, pár tanuló kivételével. Én azt gondolom, hogy évek, most már egy egész évtized munkája van azon, hogy a tanulmányi eredményeink folyamatosan javulnak, és az én legfőbb célom ebben az évben ezeknek az eredményeknek a megtartása és továbbvitele.” - mondta a Vajda János Gimnázium megbízott igazgatója.

Varga Gábor, amellett, hogy igazgatóhelyettesként látta el eddig a feladatait, történelmet és németet is tanít a gimnáziumban. Emellett a Határtalanul című pályázat keretein belül legutóbb Kárpátaljára utaztatta az iskola diákjait. Éppen ezért közeli és jó kapcsolatot ápol a tanulókkal, valamint kollégáival egyaránt.

„Azt gondolom, hogy sikerült egy jó évkezdetet elindítanunk, összeállt az órarendünk, a tantárgy felosztásunk. A kollégák elbeszélése alapján el tudom mondani – a folyósón folytatott beszélgetések alapján nagyon sok bíztatást kapok, és úgy érzem, hogy értik és érzik a kollégák, hogy próbálom az intézmény érdekeit képviselni és szolgálni.” - tette hozzá varga Gábor.

A gimnázium új igazgatójától megtudtuk, a jövőben törekszik arra, hogy felkarolja a diákok kezdeményezéseit, valamint hangsúlyt fektet a munkaközösségi munka javítására is. Varga Gábor azt mondja, amennyiben bizalmat kap a tantestülettől és a tanulóktól is, szeretne pályázni jövőre az igazgatói pozícióra.

Regman Karola - Keszthelyi TV            

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Május 31-től már Keszthelyen is hallható a Mária Rádió.
 
A szabályok betartásával lehet fürdőzni a balatoni strandokon.
 
Megkezdődött az 55. strandszezon, péntektől látogatható a Zalakarosi Fürdő.
 
Hétfőtől már látogathatják az ebek és a gazdák a létesítményt, több szabályt is be kell azonban tartani.
 
Utakat javítottak, de megújul a polgármesteri hivatal épülete és bölcsőde is épül a községben.
 
Június 4-én nagyszabású installáció készül a Fő téren a békeszerződés jubileuma alkalmából.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó