+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Új igazgató a Vajda élén
2019. szeptember 11. szerda 16:45 - Keszthely
Új igazgató a Vajda élén
Varga Gábor tölti be szeptember óta a Vajda János Gimnázium igazgatói posztját. A történelem-német szakos pedagógus évek óta tevékenykedik igazgatóhelyettesként az intézményben, most egy évre bízták meg az iskola vezetésével. Varga Gábor azt mondja, amennyiben bizalmat kap, szeretne pályázni a Vajda igazgatói posztjára.

A 2019/2020-as tanév kezdete óta megbízott igazgatóként látja el feladatát Varga Gábor. A Vajda János Gimnázium egykori igazgatóhelyettese egy évre kapott megbízást arra, hogy vezesse az iskolát. Az első napok rendkívül zsúfoltan teltek az új igazgató életében, számos adminisztrációs feladat várt megoldásra, emellett pedig a tanév rendjét és az iskola működését is kézben kell tartania Varga Gábornak.                

„Én azt gondolom, hogy a hangsúly ebben az évben a folytatáson lesz, hiszen el kell mondanunk, hogy kiváló eredményekkel rendelkezik a gimnázium, éppen nemrégen érkeztek a visszajelzések a felvételiről, gyakorlatilag valamennyi tanulónkat felvették oda, ahova jelentkezett, pár tanuló kivételével. Én azt gondolom, hogy évek, most már egy egész évtized munkája van azon, hogy a tanulmányi eredményeink folyamatosan javulnak, és az én legfőbb célom ebben az évben ezeknek az eredményeknek a megtartása és továbbvitele.” - mondta a Vajda János Gimnázium megbízott igazgatója.

Varga Gábor, amellett, hogy igazgatóhelyettesként látta el eddig a feladatait, történelmet és németet is tanít a gimnáziumban. Emellett a Határtalanul című pályázat keretein belül legutóbb Kárpátaljára utaztatta az iskola diákjait. Éppen ezért közeli és jó kapcsolatot ápol a tanulókkal, valamint kollégáival egyaránt.

„Azt gondolom, hogy sikerült egy jó évkezdetet elindítanunk, összeállt az órarendünk, a tantárgy felosztásunk. A kollégák elbeszélése alapján el tudom mondani – a folyósón folytatott beszélgetések alapján nagyon sok bíztatást kapok, és úgy érzem, hogy értik és érzik a kollégák, hogy próbálom az intézmény érdekeit képviselni és szolgálni.” - tette hozzá varga Gábor.

A gimnázium új igazgatójától megtudtuk, a jövőben törekszik arra, hogy felkarolja a diákok kezdeményezéseit, valamint hangsúlyt fektet a munkaközösségi munka javítására is. Varga Gábor azt mondja, amennyiben bizalmat kap a tantestülettől és a tanulóktól is, szeretne pályázni jövőre az igazgatói pozícióra.

Regman Karola - Keszthelyi TV            

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Új webalkalmazást indított el a Zalai Borút Egyesület Zalakaros és Dobronak közreműködésével.
 
A sertés-szakkollégisták is bemutatkoztak a kétnapos konferencián.
 
A Vadonleső Program nem csak a ragadozóra, hanem annak élőhelyére is szeretné felhívni a figyelmet.
 
Szerdán négy karate klubtaggal érkezett Keszthelyre Kőrösi János, aki 15 éve él Skóciában.
 
Az emberi test felépítéséről és működéséről adtak számot a 8. osztályos diákok.
 
Az illegális hulladéklerakó területek felderítése a célja a szervezetnek.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó