+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Új igazgatóval kezdik a tanévet
2019. augusztus 28. szerda 19:10 - Keszthely
Új igazgatóval kezdik a tanévet
Augusztus 16-tól új igazgató kezdte meg munkáját az Egry József Általános Iskolában. Az iskola, mely egyben művészetoktatási intézmény is eddig is nagy hangsúlyt fektetett a minőségre. Tóth Éva igazgató tervei között szerepel a jó hírnév és a minőség megőrzése, fejlesztése.

Tóth Éva  az év eleji teendőket írja még össze igazgatói irodájában. Pár nap és megkezdődik a  tanév ezzel együtt az ő vezetői munkája is. Augusztus 16-tól kapta meg egy évre szóló igazgatói megbízását a Nagykanizsai Tankerületi Központtól.  A biológia-földrajz szakos tanár  1990-ben szerzett diplomát pályáját Zalaapátiban kezdte, tizennyolc éve tagja az Egry iskola  tantestületének.

"Azért vállaltam ezt a pozíciót, mivel 2015-től köznevelési szakértőként dolgozom. Már három éve intézményvezető helyettes is voltam az iskolában, s úgy gondolom, hogy kellő rálátásom van az intézmény vezetésére. Ezen túlmenően pedig nem elhanyagolható, hogy a tantestületnek a bizalmát is élvezem és ő értük is vállaltam ezt a megbizatást."- mondta el Tóth Éva, az Egry József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.

Az iskola, mely 1979 óta fogadja a tanulókat, Keszthely második legnagyobb általános iskolája. Jó hírneve a magas  színvonalú oktatásnak köszönhető. Az iskola mindenkori vezetése, így az új igazgató is a felgyorsult világban,  a társadalmi elvárások és fejlesztések mellett az oktató- nevelő  munkát tartja  a legfontosabbnak.  

"Úgy gondolom,hogy azzal, hogy a vezetés új lesz egy intézmény életében, az elmúlt 40 év során megszerzett értékeket tovább kell tartanunk és vinnünk. Ilyen értékekre gondolok mint pl. a HKT rendszer az alsó tagozaton, matematika tagozat, a felsőben a természettudományok magas színvonalú oktatása, csoportbontás magyarból, matematikából, idegen nyelvből. Ezek mindenképpen értékek, tovább visszük. De természetesen az új kor mindig új kihívásokat is hoz."-tette hozzá az iskola vezetője.

Az Egry József Általános iskola szeptember  2-án egy új vezetéssel, 15 osztályban, 340 tanulóval  és 37 pedagógussal kezdi meg a 2019/2020-as tanévet.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus