+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Bemutatta jelöltjeit Keszthelyen a Fidesz-KDNP
2019. augusztus 16. péntek 16:24 - Keszthely
Bemutatta jelöltjeit Keszthelyen a Fidesz-KDNP
Bemutatta jelöltjeit Keszthelyen a Fidesz-KDNP az októberi önkormányzati választásokra. A mai sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az elmúlt ciklushoz képest mindössze egy változást tervez a pártszövetség. Nagy Bálint polgármesterjelölt elmondta, egy olyan képviselői gárdával szeretne együtt dolgozni, akik valóban a keszthelyi emberek problémáit oldják meg és Keszthely város fejlesztését, fejlődését szolgálják.

Nagy Bálint polgármesterjelölt elmondta, céljuk hogy Keszthelyt egy olyan fejlődési pályára állítsák, ami jóval hatékonyabb, mint az elmúlt években. Elhangzott, hogy a Fidesz egyhangúan támogatta polgármesterjelöltségét, ő pedig javaslatot tett a képviselőjelöltekre, melyet szintén elfogadott a jelölő szervezet. Nagy Bálint ismertette, az egyes körzetben Dr. Boldizsár Erzsébet gyermekorvost indítja a pártszövetség.Csótár András iskolaigazgató lesz a Fidesz-KDNP jelöltje a kettes körzetben.A hármas körzetben Raffai Róbertné, a Keszthelyi Kórház igazgatási osztályának dolgozója méretteti meg magát. Vozár Péterné pályázati projektmenedzser pedig a négyes körzetben indul. Egyedüli változás a zámori, ötös körzetben van. A polgármesteri székért induló Nagy Bálint helyett a turisztikai szektorból érkező Horváth Tamás itt a jelölt, aki a Nagy Bálint által megkezdett fejlesztéseket kívánja foilytatni.A hatos körzetben Dósa Zsolt iskolaigazgató a Fidesz-KDNP jelöltje. A hetes számú körzetben Nemes Klárát indítja a pártszövetség. A nyolcas körzet jelöltje Dr. Ifi Ferenc, a Keszthelyi Kórház radiológus főorvosa. 

„Ezek a képviselőjelöltek, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei az elmúlt öt éves önkormányzati ciklusban is be tudták bizonyítani azt, hogy mennyire elkötelezettek a városért és amellett, hogy az elmúlt ciklusban is minden olyan fejlesztést és elképzelést támogattak, ami valóban a városnak az előremozdítását szolgálja. E mellett rendszeres és aktív kapcsolatot tartanak egyrészt a keszthelyi lakókkal, másrészt pedig a Keszthelyen működő különböző szervezetek képviselőivel is” - nyilatkozta Nagy Bálint polgármesterjelölt.

Nagy Bálint hozzátette: polgármesterként olyan képviselői gárdával szeretne együtt dolgozni,  akik valóban a keszthelyi emberek problémáit oldják meg és Keszthely város fejlesztését, fejlődését szolgálják.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Új webalkalmazást indított el a Zalai Borút Egyesület Zalakaros és Dobronak közreműködésével.
 
A sertés-szakkollégisták is bemutatkoztak a kétnapos konferencián.
 
A Vadonleső Program nem csak a ragadozóra, hanem annak élőhelyére is szeretné felhívni a figyelmet.
 
Szerdán négy karate klubtaggal érkezett Keszthelyre Kőrösi János, aki 15 éve él Skóciában.
 
Az emberi test felépítéséről és működéséről adtak számot a 8. osztályos diákok.
 
Az illegális hulladéklerakó területek felderítése a célja a szervezetnek.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó