+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Nagy Bálint lesz a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje Keszthelyen
2019. július 4. csütörtök 16:35 - Keszthely
Nagy Bálint lesz a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje Keszthelyen
Nagy Bálintot, Keszthely jelenlegi alpolgármesterét választotta polgármesterjelöltnek a Fidesz-KDNP – jelentették be csütörtök délután sajtótájékoztató keretében. Zala megye 02. számú választókerület városainak, Keszthely, Hévíz, Zalakaros és Zalaszentgrót jelöltjeivel szoros együttműködést kívánnak elérni.

Megyei szinten is jóváhagyta a Fidesz-KDNP a 02. számú választókerület városainak polgármester-jelöltjeit – hangzott el a sajtótájékoztatón. Manninger Jenő országgyűlési képviselő ismertette, Zalaszentgróton új jelöltként Belinszky Ilonát, négy gyermekes családanyát, a Családvédelmi Szolgálat vezetőjét választotta a szervezet. Hévízen és Zalakaroson a jelenlegi polgármestereket, Papp Gábort és Novák Ferencet javasolta a helyi csoport. Keszthelyen Nagy Bálintot kívánják indítani, akinek nevéhez már alpolgármesteri pozíciójában is sok projekt fűződik.

„Keszthely esetében úgy gondolom, hogy mindenképpen egy dinamikus városvezetésre van szükség. Nagy Bálint alpolgármesterként már nagyon sok mindent tett, ahhoz képest már viszonylag ismert. Nem csak a fejlesztésekben működött együtt, hanem például az idősekkel is ő tartotta a kapcsolatot, sportegyesületekkel, tehát nagyon sok olyan keszthelyi egyesülettel, itt élőkkel, amelyek jó véleményt mondtak és megalapozhatták azt, hogy ő legyen a Fidesz jelöltje.” - mondta el az országgyűlési képviselő.

A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a választókerület városaiban a turisztikai együttműködést kívánják erősíteni.  Ez a két fürdőváros, Hévíz és Zalakaros között már jelenleg is működik, a jövőben Keszthely és Zalaszentgrót sajátosságaival kiegészítve tudnák a térség érdekeit képviselni. A turisztika fellendítése mellett céljuk a munkahelyteremtés, mely főleg a fiatalok számára nyújtana lehetőséget.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A Festetics családról hallhattak történeteket az érdeklődők, de a Kastélymesék is megelevenedtek.
 
A baráti társaság egy közösségi program keretében döntötte ki a hónap elején felállított fát.
 
A Georgikon Majormúzeumban várhatóan június közepén nyitnak a kiállítások is.
 
A hétvégén többen hajókáztak a Balatonon a rossz idő ellenére is.
 
A biztonsági előírásokat még be kell tartani, de bárki látogathatja a szentmiséket.
 
A gyenesdiási önkormányzat és a Kerbarát Kör változatos palántákkal várta az érdeklődőket pénteken.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó