+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A Balaton-parton is ünnepeltek az egészségügyi dolgozók
2019. július 3. szerda 16:42 - Gyenesdiás
A Balaton-parton is ünnepeltek az egészségügyi dolgozók
A Keszthelyi Kórház dolgozói és azok családtagjai idén is közösen ünnepelték a Semmelweis napot Gyenesdiáson. A Lido strandon ingyenes mérésekkel, zenével és csillámtetoválással várták a résztvevőket. A rendezvény évről-évre egyre népszerűbb, idén mintegy 200-an vettek részt a kötetlen találkozáson.

Már negyedik éve ünnepelnek a gyenesdiási Lido strandon a Keszthelyi Kórház dolgozói. Ilyenkor nem csak a munkatársak, hanem a családtagok is összegyűlnek a Balaton-parton egy kötetlen beszélgetésre, fürdőzésre. A szervezők szerint azért fontosak ezek az alkalmak, mert a mindennapi rohanáson túl az emberek itt megismerkedhetnek egymással és akár új barátságok is szövődhetnek.     

„Csapatépítésnek nagyon jó. Itt teljesen másképp viszonyulnak az emberek egymáshoz, és én szeretném, hogy ez hagyomány legyen. Immár 4. éve tartjuk ezt az összejövetelt, és egyre jobb. Egyre jobban szeretnek idejönni, egyre többen jönnek, mert úgy érzik, hogy utána még a munka is másképp zajlik. Sokkal jobban kijönnek egymással az emberek, megismerik egymást. És én ezt tartom a legfontosabbnak.” - mondta a rendezvény főszervezője, Czinderiné Farkas Magdolna.

A rendezvényen többek között részt vettek az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai is, akik ingyenes mérésekkel várták az érdeklődőket. A kórház dolgozóinak a szórakoztatásáról zenész is gondoskodott, de sokan pihentek, olvastak a strandon. A program idén a gyenesdiási Egészséghéthez is kapcsolódott.       

„Ez nagyon értékes és fontos számunkra, hogy Gyenesdiást választották helyszínül és természetesen az is hogy összességében mi itt a térség nevében tudunk tisztelegni  mindazok előtt, akik a legkisebbet is teszik azért, hogy a mi egészségünket őrizzék és gondozzák.” - emelte ki Gál Lajos, Gyenesdiás polgármestere.

A Keszthelyi Kórház dolgozói számára évről évre egyre fontosabb a rendezvény. Idén mintegy 200-an ünnepeltek közösen a gyenesdiási Lido strandon.          

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A program célja volt, hogy tartalmas kikapcsolódást biztosítsanak a keszthelyi családoknak.
 
Ismét a Helikon Kastélymúzeum volt az egyik helyszíne a rendhagyó közösségi véradásnak.
 
Irak, Szíria, Libanon és Jordánia keresztény közösségeit mutatja be egy nemrég megjelent kiadvány.
 
Belügyminisztériumi támogatásból és az önkormányzat önerejéből korszerűsítették az utcát.
 
A városvezetés szándéka, hogy minél több közösségi teret, játszóteret újítson fel, vagy építsen
 
A Híradó Plusz vendége: Tar László, a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda Nonprofit Kft. ügyvezetője.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár