+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Dunántúli fürdőtúra
2019. június 4. kedd 15:53 - Keszthely
Dunántúli fürdőtúra
Együttműködési megállapodást írt alá a zalakarosi, sárvári és büki fürdő. Az összefogás nyitányaként egy fürdőtúrát indítottak el.

Az akció egy együttműködési megállapodásnak köszönhető, melyet május 30-án írtak alá a partnerek. A túra június 1-el indult el. Azok a vendégek, akik meglátogatják mind a három fürdőt,            a negyedik belépőjegyet 50 százalékos kedvezménnyel válthatják meg. A látogatók augusztus 31-ig egy füzetben gyűjthetik össze a három létesítmény pecsétjét. A beváltásra 2019. szeptember 1-jétől 2019. december 23-ig lesz lehetőség.

Cziráki László, a zalakarosi fürdő vezérigazgatója televíziónknak elmondta, hogy tavaly a sárvári fürdővel kötött megállapodást bővítették ki. A marketing mellett gazdasági, jogi és műszaki téren is együttműködnek a fürdővárosok.

„Én úgy gondolom, hogy mind a három fürdő profitál ebből. Mi elég messze vagyunk Sárvártól is meg Büktől is , ahhoz, hogy mi elég erős versenytársak legyünk. Valahol nyilván versenyzünk a vendégekért és a vendég eldönti, hogy melyik fürdő szimpatikus számára. Én úgy gondolom, hogy a vendégszámot, meg az eredményt javítani fogja ez az együttműködés. Úgyhogy én a negatív oldalát egyáltalán nem látom, sőt az ilyen szövetségek Nyugat-Európában nagyon jól működnek és ezen az úton indultunk el mi hárman együtt. Remélem, hogy még fürdők fognak ehhez csatlakozni és még tovább tudjuk erősíteni azt, hogy itt a Dunántúlon,a  Balaton közelségében nagyon jó fürdők vannak és nagyon jó turisztikai célpontok tudunk lenni” - mondta televíziónknak a vezérigazgató. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
 
 
további híreink
 
Az ország 10 borvidékéről érkezett 11 kiváló pincészet várta a borbarátokat a 9. belvárosi borfeszten.
 
Első alkalommal rendezték meg Keszthelyen a “Dog Beach Fest” néven futó kutyafesztivált.
 
Szinte telt házzal üzemeltek a strandok a hétvégén Keszthelyen. A Városi és a Helikon strandon jártunk.
 
Tiszteletjegyeket kaptak rászoruló családok.
 
Egy héttel ezelőtt a Zala Megyei Kormányhivatal szakembere vett mintát a Balatonból, megjött az eredmény.
 
Az újdonságokról a Vodafone, az Országos Mentőszolgálat és a vízimentők vezetői számoltak be.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó