+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A CSAK-ban ülésezett az Idősügyi Tanács
2019. május 9. csütörtök 17:07 - Keszthely
A CSAK-ban ülésezett az Idősügyi Tanács
A Család és KarrierPONT működését, valamint a rendelkezésre álló lehetőségeket ismerhették meg az Idősügyi Tanács tagjai. A különböző szervezetek delegáltjai számára fontos, hogy saját szakterületükön is segíteni tudják a családokat és az időseket. Ezt a célt szolgálta a szerdai kihelyezett ülés.

A képzési lehetőségekről és a programokról is hallhattak az Idősügyi Tanács tagjai a Család és KarrierPONTban. A delegáltak mindannyian fontosnak tartják a különböző generációk bevonását a város életébe, mindezek mellett azonban kiemelt cél a gondozásra, segítségre szoruló idősek támogatása is. Nagy Bálint, a tanács elnöke elmondta, a Család és KarrierPONT nem csak a kisgyermekes családokat támogatja.

„Egy nagyon fontos másik aspektusa is van a szervezetnek a működésének, illetve ennek az irodának, ahol most vagyunk, a működésének. Ez pedig az, hogy a csalásokat olyan formán is segítse, hogy akik rászorulókat gondoznak, idős rászorulókat gondoznak például, őket is különböző módon igyekszik támogatni ez a szervezet közvetlenül és közvetetten is. Az Idősügyi Tanáccsal most ezeket a témákat fogjuk megvitatni.” - tájékoztatott Keszthely Idősügyi Tanácsának elnöke.

Az Idősügyi Tanács tagjai július és augusztus kivételével minden hónapban üléseznek. Az összejövetelek során azokat a fontos témákat beszélik meg, amelyek a keszthelyi és környékbeli idős embereket érintik. A tagok jellemzően a HEMO-ban gyűlnek össze, de több alkalommal sor került kihelyezett ülésekre is.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Új webalkalmazást indított el a Zalai Borút Egyesület Zalakaros és Dobronak közreműködésével.
 
A sertés-szakkollégisták is bemutatkoztak a kétnapos konferencián.
 
A Vadonleső Program nem csak a ragadozóra, hanem annak élőhelyére is szeretné felhívni a figyelmet.
 
Szerdán négy karate klubtaggal érkezett Keszthelyre Kőrösi János, aki 15 éve él Skóciában.
 
Az emberi test felépítéséről és működéséről adtak számot a 8. osztályos diákok.
 
Az illegális hulladéklerakó területek felderítése a célja a szervezetnek.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó