+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A CSAK-ban ülésezett az Idősügyi Tanács
2019. május 9. csütörtök 17:07 - Keszthely
A CSAK-ban ülésezett az Idősügyi Tanács
A Család és KarrierPONT működését, valamint a rendelkezésre álló lehetőségeket ismerhették meg az Idősügyi Tanács tagjai. A különböző szervezetek delegáltjai számára fontos, hogy saját szakterületükön is segíteni tudják a családokat és az időseket. Ezt a célt szolgálta a szerdai kihelyezett ülés.

A képzési lehetőségekről és a programokról is hallhattak az Idősügyi Tanács tagjai a Család és KarrierPONTban. A delegáltak mindannyian fontosnak tartják a különböző generációk bevonását a város életébe, mindezek mellett azonban kiemelt cél a gondozásra, segítségre szoruló idősek támogatása is. Nagy Bálint, a tanács elnöke elmondta, a Család és KarrierPONT nem csak a kisgyermekes családokat támogatja.

„Egy nagyon fontos másik aspektusa is van a szervezetnek a működésének, illetve ennek az irodának, ahol most vagyunk, a működésének. Ez pedig az, hogy a csalásokat olyan formán is segítse, hogy akik rászorulókat gondoznak, idős rászorulókat gondoznak például, őket is különböző módon igyekszik támogatni ez a szervezet közvetlenül és közvetetten is. Az Idősügyi Tanáccsal most ezeket a témákat fogjuk megvitatni.” - tájékoztatott Keszthely Idősügyi Tanácsának elnöke.

Az Idősügyi Tanács tagjai július és augusztus kivételével minden hónapban üléseznek. Az összejövetelek során azokat a fontos témákat beszélik meg, amelyek a keszthelyi és környékbeli idős embereket érintik. A tagok jellemzően a HEMO-ban gyűlnek össze, de több alkalommal sor került kihelyezett ülésekre is.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Számos rangos sikert értek el a mindössze négy éve működő Emotion Táncstúdió versenyzői.
 
Az intézmény a kamara kezdeményezéséhez csatlakozik és segíti a pályaválasztás előtt álló diákokat!
 
15 zsákfalut kell végig járniuk két nap alatt. Zala megyén kívül Tolnába is el kell jutniuk.
 
Szakmai napot rendeztek a A digitális környezet a köznevelésben elnevezésű pilot projekt résztvevőinek.
 
Az ország egyes részein kevés lesz a gyümölcstermés.
 
A jelenlegi időjárás nem kedvez a szőlőnek. A növény fejlődése miatt jóval több napsütésre volna szükség.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó