+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megnyílt a Boratórium
2019. április 2. kedd 14:12 - Keszthely
Megnyílt a Boratórium
Nem csak jó magyar borokkal,hanem rendkívül széles kulturális program kínálattal várják a vendégeket az új vendéglátóhelyen. A keszthelyi Boratórium a napokban nyitotta meg kapuit. Az üzemeltetők szlogenje:Ízek, borok,élmények! Egy helyen.

Katona Bendegúz az új vendéglátóhely tulajdonosa. Az ünnepélyes megnyitón az elképzeléseinek megvalósításához vezető útról beszélt. Ami nem volt nagyon hosszú út. Mindössze négy hónap s elkészült a Boratórium. Már a név is egyedi. A bor és a laboratórium mozaikja.

"Hosszas gondolkodás után rádöbbentem arra,hogy Keszthelyen szükség van egy nívós bor és italbárra,amely nagy főt tud befogadni. S a fő célunk az,hogy a bort és a minőségi szórakozást,a kultúrát  egyesíteni tudjuk. Ebben édesanyukám van nagy segítségemre,hiszen a kulturális programjainkat ő szervezi."- mondta Katona Bendegúz.

A fiatal vállalkozó köszönetet mondott szüleinek az ünnepélyes percekben ahol a családi vállalkozás megépítéséről ,  az egyedi  designról  is kaptak tájékoztatást a vendégek. De azt is megtudhatták,hogy a borbár logója az oroszlán ,a  tulajdonos csillagjegye. Mindenhol hirdeti a jegy jellemzőjét. Az erős akaratot amivel a cél elérhető.  A 76 főt befogadó szórakozóhely nem csak  az igényes megjelenésében, bor és gasztronómiai kínálatában vonzó.

"Program kínálatunkban rendszeresen szerepel majd színházi előadás, író-költő találkozó, slam poetry- stand up estek, és különböző  akusztikus koncertek. Különböző változatos stílusban, pl.a blouse, a country,a dixieland és a világzenét a funkyt is szeretnénk elhozni az érdeklődő közönségünk számára."-tett említést a programok szervezőjeKatonáné Rosta Hedvig.

Katona Bendegúz szülei régi álmát valósította meg. Egy irodalmi kávéház gondolatát továbbgondolva hozta létre a minőségi szórakozás lehetőségét. A Boratórium a hét minden napján várja a vendégeket  az ízek mellett élményekkel is.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
Konferenciára, lovasbemutatókra és fogathajtó programra várták a nyitónapon az érdeklődőket.
 
A táborban 26 fiatal vett részt. A tervek szerint a jövőben több turnust is indítanak majd.
 
A keszthelyiekkel egységben, a város fejlődésért kíván dolgozni a Fidesz-KDNP pártszövetsége Keszthelyen.
 
A Doktoranduszok Országos Szövetségének programja vasárnapig tart.
 
Fokozottan kell figyelni az utakon, az őzek bármikor kiugorhatnak elénk.
 
A sajátos nevelési igényű és a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek számára valósult meg a tábor.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó