Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / A jövőbeni tervekről tanácskoztak a CSAK-munkatársak
2019. már. 27. szerda | Keszthely
A jövőbeni tervekről tanácskoztak a CSAK-munkatársak
A családok támogatása a fő célja a Család és Karrierpont szervezésében megvalósuló projekteknek. A programban több ponton is segítséget tudnak nyújtani a nőknek, a kisgyermekes családanyáknak és a civil szervezetek képviselőinek is. A pályázattal kapcsolatban a jövőben több változás is végbemegy, erről tartottak ma találkozót Keszthelyen, amelyen Vas, Győr-Moson-Sopron és Zala megye CSAK munkatársai vettek részt.

Régiós összejövetelre gyűltek össze a nyugat-dunántúli Család és Karrier PONT munkatársai a keszthelyi irodában. A program keretében interaktív keretek között informálódtak és cseréltek tapasztalatot a résztvevők.

„Az a lényeg, hogy a különböző szakmai kérdéseket, állásfoglalásokat, problémákat együtt közösen megbeszélhessük és egy kicsit egyébként a kollégák, munkatársak megismerhetik Keszthelyt és környékét is.” - mondta el Dr. Gábor Hajnalka, a Keszthelyi CSAK szakmai vezetője. 

Az eseményen Keszthely város alpolgármestere, Nagy Bálint köszöntötte a megjelenteket. Beszédében hangsúlyozta, a CSAK munkatársainak tevékenysége nagyon fontos a város életében, hiszen rengeteg kérdésben tudnak segítséget nyújtani a rászorulóknak.

„A városban ez az egyik olyan projekt, amire a legbüszkébbek vagyunk. Nem feltétlenül a pályázat összege miatt, hanem mert alapvetően az a cél, amit megvalósít a Család- és Karrier PONT, a fiatalokat, a fiatal családok támogatását, hiszen a településnek, így Keszthelynek is fontos a jövőképe és nyilván ez fiatalok nélkül elképzelhetetlen lenne. És azt tapasztaljuk az elmúlt hónapok alapján is valóban, érdemben hozzá tud járulni ez a pályázat, ez a program ahhoz, hogy a Keszthely és Keszthely környéki családokat támogassa.”

Az eseményen a régió 14 CSAK-irodájának képviselője jelent meg Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron megyéből. A térségben eddig nem volt hasonló összejövetel, így külön örültek a résztvevők a lehetőségnek. Zalaegerszeg szakmai vezetője szerint sokat tudnak profitálni a hasonló találkozókból, melyek a szakmai működés módszertanában tudnak segíteni.

„Félidőben vagyunk a projekt megvalósítása során, nagyon sok változás történt azóta, amióta megírtuk a pályázatot, nagyon sok minden változott, akár a munkaerőpiacon, akár magába a szervezetbe, de nagyon hasznosak.” - ismertette Drávecz-Egyed Enikő.

Az eseményen szó esett a jövőbeni változásokról és tervekről is. A keszthelyi részleg szervezésében áprilisban több program is megvalósul. Többek között ingyenes bábszínházi előadáson vehetnek részt az érdeklődők, de társadalmi partnerképzést és egy új programsorozatot is elindítanak a következőkben.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

| 2020. okt. 21. szerda 17:17 | Keszthely
A Család- és KarrierPONTban kerekasztal-beszélgetést tartottak a koronavírus okozta problémákról.
| 2019. nov. 8. péntek 19:07 | Keszthely
A gyerekek a Család és KarrierPONT fehívására rajzoltak.
| 2019. okt. 8. kedd 16:10 | Keszthely
Az eddig elért eredményekről tartottak kerekasztal-beszélgetést Keszthelyen.
| 2019. ápr. 29. hétfő 16:29 | Keszthely
A fiatalok és álláskeresők vállalkozóvá válása programról szervezett tájékoztatót a Család és KarrierPONT
| 2019. feb. 20. szerda 12:28 | Keszthely
A boldog párkapcsolatok művészetéről hallhattak előadást az érdeklődők a Család és Karrier Pontban.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.