+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A jövőbeni tervekről tanácskoztak a CSAK-munkatársak
2019. március 27. szerda 14:44 - Keszthely
A jövőbeni tervekről tanácskoztak a CSAK-munkatársak
A családok támogatása a fő célja a Család és Karrierpont szervezésében megvalósuló projekteknek. A programban több ponton is segítséget tudnak nyújtani a nőknek, a kisgyermekes családanyáknak és a civil szervezetek képviselőinek is. A pályázattal kapcsolatban a jövőben több változás is végbemegy, erről tartottak ma találkozót Keszthelyen, amelyen Vas, Győr-Moson-Sopron és Zala megye CSAK munkatársai vettek részt.

Régiós összejövetelre gyűltek össze a nyugat-dunántúli Család és Karrier PONT munkatársai a keszthelyi irodában. A program keretében interaktív keretek között informálódtak és cseréltek tapasztalatot a résztvevők.

„Az a lényeg, hogy a különböző szakmai kérdéseket, állásfoglalásokat, problémákat együtt közösen megbeszélhessük és egy kicsit egyébként a kollégák, munkatársak megismerhetik Keszthelyt és környékét is.” - mondta el Dr. Gábor Hajnalka, a Keszthelyi CSAK szakmai vezetője. 

Az eseményen Keszthely város alpolgármestere, Nagy Bálint köszöntötte a megjelenteket. Beszédében hangsúlyozta, a CSAK munkatársainak tevékenysége nagyon fontos a város életében, hiszen rengeteg kérdésben tudnak segítséget nyújtani a rászorulóknak.

„A városban ez az egyik olyan projekt, amire a legbüszkébbek vagyunk. Nem feltétlenül a pályázat összege miatt, hanem mert alapvetően az a cél, amit megvalósít a Család- és Karrier PONT, a fiatalokat, a fiatal családok támogatását, hiszen a településnek, így Keszthelynek is fontos a jövőképe és nyilván ez fiatalok nélkül elképzelhetetlen lenne. És azt tapasztaljuk az elmúlt hónapok alapján is valóban, érdemben hozzá tud járulni ez a pályázat, ez a program ahhoz, hogy a Keszthely és Keszthely környéki családokat támogassa.”

Az eseményen a régió 14 CSAK-irodájának képviselője jelent meg Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron megyéből. A térségben eddig nem volt hasonló összejövetel, így külön örültek a résztvevők a lehetőségnek. Zalaegerszeg szakmai vezetője szerint sokat tudnak profitálni a hasonló találkozókból, melyek a szakmai működés módszertanában tudnak segíteni.

„Félidőben vagyunk a projekt megvalósítása során, nagyon sok változás történt azóta, amióta megírtuk a pályázatot, nagyon sok minden változott, akár a munkaerőpiacon, akár magába a szervezetbe, de nagyon hasznosak.” - ismertette Drávecz-Egyed Enikő.

Az eseményen szó esett a jövőbeni változásokról és tervekről is. A keszthelyi részleg szervezésében áprilisban több program is megvalósul. Többek között ingyenes bábszínházi előadáson vehetnek részt az érdeklődők, de társadalmi partnerképzést és egy új programsorozatot is elindítanak a következőkben.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
A rendőrség programjának célja, hogy a biciklisek is ügyeljenek a láthatóságukra.
 
Két program már lezajlott az emlékévi programsorozatból.
 
A Ranolder és a Premontrei iskola diákjai is csatlakoztak a Dél-Amerikából indult kezdeményezéshez.
 
Két autó karambolózott vasárnap nem sokkal dél után.
 
Dr. Jobs Viktor alapítóra emlékeztek az Egyesített Szociális Intézményben.
 
Összesen 122 millió forintból újult meg a polgármesteri hivatal és az orvosi rendelő.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár