+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Teltház volt a hosszú hétvégén Zalakaroson
2019. március 18. hétfő 15:30 - Zalakaros
Teltház volt a hosszú hétvégén Zalakaroson
Családbarát programokkal várták a kikapcsolódni vágyókat a hosszú hétvégén a Zalakarosi Fürdőben. Többek között kreatív foglalkozásokkal, vetélkedőkkel kedveskedtek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Forradalmi SzauNapok rendezvény keretében beltéri, kültéri és mobilszaunázási lehetőségek között is választhattak a vendégek.

Megtelt a Zalakarosi Fürdő a hosszú hétvégén. Az intézmény különböző családbarát programokkal készült a vendégeknek. A napsütésben népszerűek voltak a külső medencék, de a beltéri élményfürdőben is sokan úszkáltak. A gyermekek izgatottan vették birtokba a csúszdákat és a vízi játékokat. Az animátorok is érdekes rendezvényekkel várták a kicsiket. Többek között a nagy UNO party-n is részt vehettek a fiatalok, de más élményeket is kipróbálhattak.

„Nagyon jól érzem magam. És kipróbáltam barkácsolni, ilyen vízi tornák meg színezni.” - mondta el Kiricsi Fanni.

A felnőtteknek a Forradalmi SzauNapok elnevezésű rendezvénnyel kedveskedtek a szervezők. A kültéri finnszauna nagy népszerűségnek örvendett, minden szaunaszeánsz teltházzal ment végbe. Naponta több alkalommal indítottak programokat a szaunamesterek, melyeken különleges illatokkal várták vendégeiket.

„Leginkább magyaros programokkal készültünk, ez ugye a professzionális szaunamesterkedés keretein belül ez az illatokban, a jelmezben, illetve egyebekben nyilvánult meg leginkább ugye a vendégek legnagyobb örömére, ugyanis jelmezes programokat ritkán látnak Zalakaroson egyelőre.” - ismertette Pusztai Julianna.

A magyaros szaunázás kapcsán a felöntésekhez többek között mézet és magyar pálinkát is használtak. A nem mindennapi illatok mind a külföldi, mind a magyar vendégek tetszését elnyerték.

„Teljes mértékben jól éreztem magamat ezeken a programokon. Tulajdonképpen tegnap vettünk részt egy utolsó szeánszon, ami nagy meglepetés volt, mert nagyon forróra sikeredett és sokkal jobb volt, mint Bükfürdőn. Pedig mi Bükfürdőről szoktunk járni, de hozzáteszem, hogy a Julcsi az nagyon tudja a dolgát és nagyon jól esett a szaunafelöntés. A mai napon is részt vettünk egy ilyen felöntésen, a 11-esen. Tiszta pozitívan, jól esett a szaunafelöntés, jó volt.” - vélekedett Németh Ádám.

A három nap alatt a kültéri szaunaház mellett kuriózumként próbálhatták ki a vendégek a mobilszaunát is, mely egyszerre 10 főt tudott fogadni. A fürdőben dolgozók rutinosan állították össze a plusz programot, hiszen mindig igyekeznek különlegességeket meghirdetni a hosszú hétvégékre. Ezeken az alkalmakon körülbelül 2500 embert tudnak fogadni naponta. Erre a létszámra az előzetes érdeklődés alapján számítottak is a szolgáltatók.

„Nagyon népszerű volt. Látszott, hogy a szállodák meg fognak telni a hosszú hétvégére és ezt azért a Fürdőben is érezzük, hogy a gyakorlatilag délután már kevés pihenőhelyet tudunk adni és a vendégszám is azt igazolja, hogy nagyon jó volt az előzetes bejelentkezés és nagyon sok napi vendégünk is érkezett ma ide.” - ismertette Cziráki László vezérigazgató.

A Zalakarosi Fürdő a hétköznapokon is színes programokat kínál a vendégek számára, de készülnek már a húsvéti hétvégére is.

 

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A buszmegállókban és a forgalmasabb közterületeken lehet találkozni a GESZ munkatársaival.
 
Zalaszántó önkormányzata a járvány megfékezésének érdekében döntött a lezárás mellett.
 
A gyógytavat lezárták, a szakrendelések többsége továbbra is működik az intézményben.
 
A koronavírus-járvány továbbterjedésének megelőzősére hozták meg a döntést a városvezetők.
 
A kijárási korlátozás nem akadályozza az önkénteseket abban, hogy adjanak vért.
 
A keszthelyi kulturális intézmények a járványhelyzetben sem hagyják magára a közönséget.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó