+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Teltház volt a hosszú hétvégén Zalakaroson
2019. március 18. hétfő 15:30 - Zalakaros
Teltház volt a hosszú hétvégén Zalakaroson
Családbarát programokkal várták a kikapcsolódni vágyókat a hosszú hétvégén a Zalakarosi Fürdőben. Többek között kreatív foglalkozásokkal, vetélkedőkkel kedveskedtek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Forradalmi SzauNapok rendezvény keretében beltéri, kültéri és mobilszaunázási lehetőségek között is választhattak a vendégek.

Megtelt a Zalakarosi Fürdő a hosszú hétvégén. Az intézmény különböző családbarát programokkal készült a vendégeknek. A napsütésben népszerűek voltak a külső medencék, de a beltéri élményfürdőben is sokan úszkáltak. A gyermekek izgatottan vették birtokba a csúszdákat és a vízi játékokat. Az animátorok is érdekes rendezvényekkel várták a kicsiket. Többek között a nagy UNO party-n is részt vehettek a fiatalok, de más élményeket is kipróbálhattak.

„Nagyon jól érzem magam. És kipróbáltam barkácsolni, ilyen vízi tornák meg színezni.” - mondta el Kiricsi Fanni.

A felnőtteknek a Forradalmi SzauNapok elnevezésű rendezvénnyel kedveskedtek a szervezők. A kültéri finnszauna nagy népszerűségnek örvendett, minden szaunaszeánsz teltházzal ment végbe. Naponta több alkalommal indítottak programokat a szaunamesterek, melyeken különleges illatokkal várták vendégeiket.

„Leginkább magyaros programokkal készültünk, ez ugye a professzionális szaunamesterkedés keretein belül ez az illatokban, a jelmezben, illetve egyebekben nyilvánult meg leginkább ugye a vendégek legnagyobb örömére, ugyanis jelmezes programokat ritkán látnak Zalakaroson egyelőre.” - ismertette Pusztai Julianna.

A magyaros szaunázás kapcsán a felöntésekhez többek között mézet és magyar pálinkát is használtak. A nem mindennapi illatok mind a külföldi, mind a magyar vendégek tetszését elnyerték.

„Teljes mértékben jól éreztem magamat ezeken a programokon. Tulajdonképpen tegnap vettünk részt egy utolsó szeánszon, ami nagy meglepetés volt, mert nagyon forróra sikeredett és sokkal jobb volt, mint Bükfürdőn. Pedig mi Bükfürdőről szoktunk járni, de hozzáteszem, hogy a Julcsi az nagyon tudja a dolgát és nagyon jól esett a szaunafelöntés. A mai napon is részt vettünk egy ilyen felöntésen, a 11-esen. Tiszta pozitívan, jól esett a szaunafelöntés, jó volt.” - vélekedett Németh Ádám.

A három nap alatt a kültéri szaunaház mellett kuriózumként próbálhatták ki a vendégek a mobilszaunát is, mely egyszerre 10 főt tudott fogadni. A fürdőben dolgozók rutinosan állították össze a plusz programot, hiszen mindig igyekeznek különlegességeket meghirdetni a hosszú hétvégékre. Ezeken az alkalmakon körülbelül 2500 embert tudnak fogadni naponta. Erre a létszámra az előzetes érdeklődés alapján számítottak is a szolgáltatók.

„Nagyon népszerű volt. Látszott, hogy a szállodák meg fognak telni a hosszú hétvégére és ezt azért a Fürdőben is érezzük, hogy a gyakorlatilag délután már kevés pihenőhelyet tudunk adni és a vendégszám is azt igazolja, hogy nagyon jó volt az előzetes bejelentkezés és nagyon sok napi vendégünk is érkezett ma ide.” - ismertette Cziráki László vezérigazgató.

A Zalakarosi Fürdő a hétköznapokon is színes programokat kínál a vendégek számára, de készülnek már a húsvéti hétvégére is.

 

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus