+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Állásbörze
2018. május 18. péntek 11:34 - Keszthely
Állásbörze
A foglalkoztatás minden területéről érkeztek munkaadók a csütörtöki,keszthelyi állásbörzére. Vas, Somogy Veszprém és Zala megyei cégek kerestek munkaerőt. Bár a szervezők úgy gondolták, hogy a nyári idegenforgalmi szezon előtt nagy lesz az érdeklődés, csalódniuk kellett. A vendéglátáson kívül is nagy volt a kínálat, az érdeklődés azonban csekély volt a munkavállalók részéről.

Cégek képviselői beszélgettek az érdeklődőkkel a Balaton Színházban rendezett állásbörzén. Míg néhány évtizede csak szűkös lehetőségek álltak az álláskeresők rendelkezésére az ideális munka megtalálásához, napjainkban jócskán lehet  munkát találni. Nagy vállalatok, intézmények és kisebb vállalkozások is várták a munkavállalók kérdéseit, érdeklődését. Diákok mellett, kezdő és több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalók is találtak  munkalehetőséget a tavaszi állásbörzén.  A munkaerőpiacot segítő rendezvény, ahol közvetlenül találkozhat a munkavállaló a munkáltatóval nagy lehetőség volt. A munkaerőpiac széles skáláját  kínálta a keszthelyi börze is, de az üres állásokra jelentkezők száma kevés volt.

Az állásbörzén eligazodni is könnyű volt, nagy segítséget nyújtott az álláskeresőknek a kiállítók figyelemfelkeltő standja. Az állást kínálók között a Keszthelyi Kórház is több munkaterületen várta a munkahelyet keresőket. Közel 50 főnek tudnak munkát biztosítani.

A következő állásbörze, melyen a kínálat mellett a cégek nyílt napjáról is tájékoztatást kap a munkavállaló szeptemberben lesz Keszthelyen.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Napjainkban több, mint száz tagot számlál az egyesület.
 
Az ügyben keletkezett iratokat megküldték a Keszthelyi Járási Ügyészségnek.
 
A Magyar Vitorlás Akadémia jóvoltából egy aktív sportnapban lehetett része a családoknak.
 
A Várkertben rendezték meg a keszthelyi hősök napját.
 
Átadták a kutyás strandhoz vezető felújított vasúti átjárót.
 
A Kossuth Lajos utcában térkövezték le a gyalogutat, a beruházás mintegy 23 millió forintba kerül.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus