+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Roncsderbi OB negyedik fordulója
2018. július 12. csütörtök 10:45 - Keszthely
Roncsderbi OB negyedik fordulója
A roncsderbi Országos Bajnokságának negyedik futamát Gyenesdiáson rendezték meg a hét végén. A Faludi síkon ötödik éve rendezett a Kustánszeg SE versenyt. Ezen a versenyen a roncsderbiért Zalában sokat dolgozó Bakos Csaba emlékére futottak az off road pályán a száguldás szerelmesei.

Egymás után rajtoltak az  autók a Gyenesdiási Faludi síkon kijelölt pályán. Több kategóriában nevezhettek a versenyzők. A gépátvételt követően bejárták a  pályát a versenyzők. 65-en neveztek  az idei versenyre. Csapatban és egyénileg  is indultak a bajnokságon július 8-án.

"Egy országos bajnokság, gyűjtik a versenyzők a  pontokat, ami év végén ez értékelésre kerül és amúgy egy nagyon szép helyszínen vagyunk, egy nagyon gyors pályán. Egyik fele nagyon gyors, 100km felett tudnak menni az autók, másik fele viszont technikás ahol a gyengébb autók tudják kompenzálni a lemaradt hátrányukat. - mondta a verseny helyszínén Lakatos Dezső, főszervező a Kustánszeg SE elnöke.

Nők, férfiak egyaránt neveztek az autós versenyre. Ifjúsági és felnőtt kategóriákban álltak pályára a megerősített, minden szabálynak megfelelően felkésztett autók. Nem csak a versenyzők, hanem a nézők is sokan voltak. A versenyfutamok előtt,már a délelőtti órákban az off road pályán, a  nézőknek kijelölt helyeken.A verseny futamokra délután került sor.

A rendezők az OB-al a tavaly elhunyt Bakos Csaba versenyző emléke előtt tisztelegtek, aki nagyon sokat tett a balatoni verseny megrendezéséért.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A vállalkozások továbbra is szállíthatják a hulladékot a KETÉH telepre.
 
Keszthely polgármestere 100 darab mosható maszkot vett át kedden délelőtt a Krokker házaspártól.
 
A koronavírus miatt a Balatoni Múzeum határozatlan időre bezárja összes kiállítását.
 
Az intézkedések első ütemeként számos fejlesztést és beszerzést is későbbre halaszt a város.
 
A pedagógusoktól és a szülőktől is nagy erőfeszítést kíván az otthoni tanulás.
 
Hogyan telik az idő a házi karanténban? Egy balatonszentgyörgyi család mindennapjaiba tekinthetünk bele.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó