+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Roncsderbi OB negyedik fordulója
2018. július 12. csütörtök 10:45 - Keszthely
Roncsderbi OB negyedik fordulója
A roncsderbi Országos Bajnokságának negyedik futamát Gyenesdiáson rendezték meg a hét végén. A Faludi síkon ötödik éve rendezett a Kustánszeg SE versenyt. Ezen a versenyen a roncsderbiért Zalában sokat dolgozó Bakos Csaba emlékére futottak az off road pályán a száguldás szerelmesei.

Egymás után rajtoltak az  autók a Gyenesdiási Faludi síkon kijelölt pályán. Több kategóriában nevezhettek a versenyzők. A gépátvételt követően bejárták a  pályát a versenyzők. 65-en neveztek  az idei versenyre. Csapatban és egyénileg  is indultak a bajnokságon július 8-án.

"Egy országos bajnokság, gyűjtik a versenyzők a  pontokat, ami év végén ez értékelésre kerül és amúgy egy nagyon szép helyszínen vagyunk, egy nagyon gyors pályán. Egyik fele nagyon gyors, 100km felett tudnak menni az autók, másik fele viszont technikás ahol a gyengébb autók tudják kompenzálni a lemaradt hátrányukat. - mondta a verseny helyszínén Lakatos Dezső, főszervező a Kustánszeg SE elnöke.

Nők, férfiak egyaránt neveztek az autós versenyre. Ifjúsági és felnőtt kategóriákban álltak pályára a megerősített, minden szabálynak megfelelően felkésztett autók. Nem csak a versenyzők, hanem a nézők is sokan voltak. A versenyfutamok előtt,már a délelőtti órákban az off road pályán, a  nézőknek kijelölt helyeken.A verseny futamokra délután került sor.

A rendezők az OB-al a tavaly elhunyt Bakos Csaba versenyző emléke előtt tisztelegtek, aki nagyon sokat tett a balatoni verseny megrendezéséért.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Giro d’Italia gyorsasági szakaszhajrájának helyszíne lesz a fürdőváros május 11-én.
 
Balatongyörök továbbra is tiltakozik a szolgálati kikötő ellen
 
A Városstratégiai Bizottság elnöke egy két hónapja húzódó parkolási bírság ügyében tette meg ezt a lépést
 
A Festetics György Zeneiskola pedagógusa a magyar kultúra napja alkalmából vehette át az elismerést.
 
Több mint 200 négyzetméterrel bővítik a Vadászati Múzeumot.
 
A keszthelyi kiválóság női pisztoly számban diadalmaskodott.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó