+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban
2018. július 13. péntek 19:06 - Keszthely
Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban
Hétfőtől közigazgatási szünet lesz a Keszthelyi Polgármesteri Hivatalban. A képviselőtestületi rendelet szerint július 30-ig a hivatal munkatársai ugyan tartanak ügyeletet, de az személyes és telefonos ügyfélfogadás szünetel.

A hivatal dolgozói a két hét alatt korlátozott létszámban teljesítenek szolgálatot. A szünet ideje alatt az elektronikusan – ügyfélkapun vagy cégkapun – intézhető ügyekkel kapcsolatos feladatokat ellátják, itt ugyanis számos rövid határidős, elbírálásra váró dokumentum érkezik be. Személyes és telefonos ügyintézésre azonban nincs lehetőség. Ezen kívül csak néhány anyakönyvi ügy intézhető a következő két hétben.    

„A születési és halotti anyakönyvi kivonatok kiadása tárgyában lesz hetente két-két nap, amikor ezt el lehet intézni. Ez idő alatt, a két hét alatt ügyeleti rendszerben dolgoznak a kollégák a hivatalban. Ez azt jelenti, hogy az 51 fős hivatalból első héten 16-an, második héten pedig 11 kolléga fog ügyeletet ellátni. Ez idő alatt a halaszthatatlan ügyek intézésére kerül sor, ugyanakkor ügyfélfogadás, tehát személyes ügyintézés és telefonos ügyintézésre nincs lehetőség.” - tájékoztatott Dr. Horváth Teréz.

Keszthely város jegyzője felhívta a figyelmet arra, a közigazgatási szünet az ellenőröket nem érinti. Így az idegenforgalmi adó ellenőrök és a közterület felügyelők is a megszokott  munkarendben dolgoznak. A szünetet követő első ügyfélfogadási nap július 30-a.

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Jubileumi kiállítással ünnepelnek.
 
Keszthelyen is bemutatták Maja Lunde siker könyvét.
 
A Zala Megye Díszpolgára címet ebben az évben Rátóti Zoltán Jászai-díjas színművész kapta meg.
 
8. alkalommal szervezték meg a Burgonyakutatási Központ Burgonyanapját Gyenesdiáson.
 
Termények, kisállatsimogató és a 109 éves gőzgép is várta az érdeklődőket a hétvégén.
 
Az Aranykorúak Társasága 5. alkalommal szervezett szüreti mulatságot Alsópáhokon.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó