+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Pokorni Zoltán Keszthelyen
2014. február 5. szerda 17:06 - Keszthely
Pokorni Zoltán Keszthelyen
„Keskeny az ösvény a közszolgáltatók működőképességének fenntartása és a fogyasztók érdekei között.” Ezt Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke mondta, azon a sajtótájékoztatón, melyet a rezsicsökkentéssel kapcsolatos lakossági fórum előtt tartott. Manninger Jenő, Zala Megye 2-es számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje elmondta, hogy sikernek könyvelik el, hogy a Balaton környékén magas vízdíjakat sikerült 10 %-al csökkenteni.

Pokorni Zoltán a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy büszkék lehetünk arra, hogy Magyarország ma olyan állapotban van, hogy a polgárokat jelentősen segítő szabályokat meghozhatta” vagyis rezsit csökkenthetett. A kormány idén megvalósítja a rezsicsökkentés 3. ütemét is. A Fidesz alelnöke beszélt az ellenzéki kritikáról is, miszerint inkább a hőszigeteléseket és a nyílászárók cseréjét kellene inkább támogatni, Pokorni Zoltán szerint ezeket a lehetőségeket nem szabad egymással szembeállítani.

Manninger Jenő kiemelte, hogy a Balaton környékén jelentős siker volt, a magas vízdíjak és a hulladékszállítás költségének csökkentése.

A Mozgás Háza tornaterme olyannyira megtelt, hogy maguk a vendégek is nehezen jutottak be. A 2-es számú választókerületben több mint 22 ezer ember írta alá a rezsicsökkentést támogató íveket. A tornateremben tömött sorokban ültek az emberek. Pokorni Zoltán a lakossági fórumon kifejtette a rezsicsökkentés lépéseit az érdeklődőknek és a pártszimpatizánsoknak.

Keszthelyi Televízió – Szabó Csilla
 

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
Piac záróként rendezték meg a IX. Burgonyanapot.
 
Irodalmi teadélutánon találkoztak Szurovecz Kittivel olvasói Keszthelyen.
 
980 millió forint támogatást nyerhettek idén azok, akik részt vettek a Hungarikum-pályázatokon.
 
A nemzeti összetartozást jelképező szoborral tisztelegtek Trianon 100. évfordulóján.
 
Szeptember 20-án tartották az elsőáldozást a Ranolder iskola tanulóinak.
 
Az ünnepélyes megnyitón elhangzott, a természeti örökség része a nemzeti identitásunknak.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár