+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Elkészült a gyenesdiási Wellness Hotel Katalin
2014. május 19. hétfő 12:52 - Gyenesdiás
Elkészült a gyenesdiási Wellness Hotel Katalin
Nettó háromszázhetven millió forintból újították fel Gyenesdiáson a négycsillagos Wellness Hotel Katalint. Ehhez a bekerülési összeghez csaknem kettőszáz millió forintot sikerült pályázatból elnyerni. A szálloda ugyan már kinyitott a húsvéti ünnepekre, ám a hivatalos átadásra május 15-én került sor.

Galló Tamásné családi vállalkozásban vezeti a gyenesdiási szállodát. Elmondta: az igazán európai stílusban felújított szálloda építési munkálatai ez év elején kezdődtek és húsvétkor már kinyitottak.
A szálloda ünnepélyes átadására a vezetőség meghívta üzleti partnereit, az építkezésben közreműködőket. Itt Galló Tamásné hangsúlyozta: fontos számukra a hotel családbarát jellege, a visszatérő vendégkör.
Gál Lajos polgármester köszönetet mondott azért, hogy Gyenesdiáson egy ilyen minőségi szolgáltatást nyújtó családi vállalkozás üzemel. Beszéde közben a résztvevők megtekinthették azt a tizenhat perces gyorsított felvételt, ami az építkezést mutatja be. Ezt követően bejárták a teljesen felújított szállodát, ahol mindent kicseréltek: újak a bútorok, a szőnyegek, a falon a tapéta is. A szobák is megújultak, a gyönyörű panorámához teljesen új bútorzat társul. Vannak olyan szobáik is, ahol jacuzzi szolgálja a vendég kényelmét.
Az igazán impozáns szálloda megújulását az Új Széchenyi Terv keretében egy uniós pályázat is támogatta. Manninger Jenő országgyűlési képviselő úgy látja: a pénz egy színvonalas vállalkozáshoz került. A Wellness Hotel Katalin példaértékű lehet arra, hogy szűkebb körben is megvalósítható színvonalas vendéglátás. A vendégek számára pedig kevésbé szempont a távolság.
A gyenesdiási szálloda a beruházással új célpiacokat kíván elérni és a meglévő családbarát imázsát minőségében szeretné tovább emelni.

Keszthelyi Televízió - Tüskés Balázs

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
A nagy melegben védjük bőrünket a nap káros hatásaitól!
 
Az egészséges életmódra és a sportra fektették a hangsúlyt a cserkész táborban.
 
Vendégünk: Forstner Anna a Keszthelyi Környezetvédő Egyesület elnöke
 
Az útlezárás a tervek szerint július 8-án reggel 8 órakor kezdődik, és július 12-e 18 óráig tart.
 
A voksokat októberig lehet leadni a 12 döntőbe került fára.
 
Senki nem sérült meg. Körülbelül ezer ügyfélnél ment el az áram Gyenesdiáson.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár