+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megvannak a Jobbik jelöltjei
2014. augusztus 15. péntek 10:47 - Keszthely
Megvannak a Jobbik jelöltjei
Selmeczy Zsuzsannát indítja polgármester – jelöltnek a Jobbik Keszthelyi Alapszervezete. A párt helyi elnöke sajtótájékoztatón mutatta be azt a 8 képviselő – jelöltet, aki az októberi választásokon harcba szállnak a posztért. A Jobbik Keszthelyi Alapszervezete népszavazási kezdeményezést indított Keszthely közlekedési koncepciójának felülvizsgálatával kapcsolatosan.

A Jobbik jelöltjei 3 lépcsős, polgármester jelöltje, pedig 4 lépcsős jelöltállítási procedúrán esett át. Múlt héten jelentették be Zala megye 3 nagy településének polgármester – jelöltjeit. A keszthelyi tagság emellett harmadik alkalommal szavazott bizalmat Selmeczy Zsuzsannának elnökként újabb 2 évre.
A Jobbik Keszthelyen mind a 8 választókörzetben állít képviselőjelöltet az októberi választásokra. Selmeczy Zsuzsanna elmondta: „a választókörzeteket úgy szabták át a rendszerváltás óta példátlan módon, hogy egy teljesen különálló városrészt – Kertvárost – vontak össze Kis-Keszthellyel – kettévágva azt, egyértelműen politikai okokból.”
A Jobbik Magyarországért Mozgalom keszthelyi jelöltjei:
Az 1-es körzetben Berki László lesz a Jobbik jelöltje, a 2-es körzetben Deák Ferenc, földmérő üzemmérnök, a 3-as körzet jelöltje dr. Szabó György halászati kutató, a 4-es körzetben Herold János vendéglátóipari vállalkozó az 5-ös körzetben Varga László, népi iparművész a 6-osban Szabó Péter agrármérnök, a 7-esben Kalocsa József indul, míg a 8-as körzetben Selmeczy Zsuzsanna méretteti meg magát a választáson.
A Jobbik hétfőn adott be népszavazási kérelmet, Keszthely közlekedési koncepciójának felülvizsgálata ügyében. Selmeczy Zsuzsanna elmondta, hogy „a helyi választási bizottságnak 15 napja van elbírálni népszavazási kérelmünket. A közlekedési koncepció felülvizsgálata során kiemelten szeretnénk foglalkozni a Szalasztó utca kétirányúsításával is.”
A Jobbik Keszthelyen augusztus 25-től kezdi az ajánlások gyűjtését. Selmeczy Zsuzsanna elmondta még, hogy Keszthelyen már ideje lenne történnie egy nagyobb változásnak és bíznak a számukra eredményes választásokban.

Keszthelyi Televízió – Szabó Csilla

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Piac záróként rendezték meg a IX. Burgonyanapot.
 
Irodalmi teadélutánon találkoztak Szurovecz Kittivel olvasói Keszthelyen.
 
980 millió forint támogatást nyerhettek idén azok, akik részt vettek a Hungarikum-pályázatokon.
 
A nemzeti összetartozást jelképező szoborral tisztelegtek Trianon 100. évfordulóján.
 
Szeptember 20-án tartották az elsőáldozást a Ranolder iskola tanulóinak.
 
Az ünnepélyes megnyitón elhangzott, a természeti örökség része a nemzeti identitásunknak.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár