+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Sajtótájékoztató az MSZP jelöltjeiről
2014. szeptember 12. péntek 10:35 - Keszthely
Sajtótájékoztató az MSZP jelöltjeiről
Sajtótájékoztató keretében jelentette be az MSZP Keszthelyi Szervezete, hogy a hivatalos nyilvántartásba vételt követően egyértelművé vált, hogy mind a nyolc választókerületben indítanak jelöltet. Polgármester jelöltjük pedig Mohácsi József.

 Az MSZP Keszthelyi Szervezetének elnöke, és egyben polgármester jelöltje sajtótájékoztatón mondta el, hogy a választási bizottság kiadta határozatát, melyben egyértelművé vált, hogy  nyolc körzetben indít Keszthelyen az MSZP jelöltet, polgármester jelöltje, pedig Mohácsi József.

Mohácsi József programjából ismertette a legkiemelendőbbeket. Többek között az idegenforgalom fellendítése érdekében a régóta nem megoldott Hévíz , Keszthely kapcsolatának erősítését. A munkahelyteremtést. Véleménye szerint nem szabadna a politikának uralkodni egy város vezetésében. Bár - mint mondta - ez elkerülhetetlen, de a közös gondolkodás akkor is a város fejlődéséhez vezethet.

 Szabó György kampányfőnök fontosnak tartotta kiemelni a programból az elvándorlást. Véleményében hangoztatta, hogy a mindenkori város vezetésnek legfontosabb feladata az elvándorlás megállítása. Ez pedig csak úgy megvalósítható ha a biztos megélhetési forrásokat biztosítjuk munkahelyek és lakás támogatással. Mint mondta, el kell érni azt, hogy ne csupán a nyári idegenforgalmi időszakban legyen megfelelő munkahely a városba és környékén, s ne az önkormányzat legyen a legnagyobb munkáltató, hanem "még egy lábat kell találni" az ipar, üzemek létesítésével, így biztosítva a lakosság megélhetését.

Mohácsi József és a nyolc választókörzet jelöltje bízik abban, hogy a választók bizalmat szavaznak az októberi önkormányzati választásokon munkájukhoz.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Piac záróként rendezték meg a IX. Burgonyanapot.
 
Irodalmi teadélutánon találkoztak Szurovecz Kittivel olvasói Keszthelyen.
 
980 millió forint támogatást nyerhettek idén azok, akik részt vettek a Hungarikum-pályázatokon.
 
A nemzeti összetartozást jelképező szoborral tisztelegtek Trianon 100. évfordulóján.
 
Szeptember 20-án tartották az elsőáldozást a Ranolder iskola tanulóinak.
 
Az ünnepélyes megnyitón elhangzott, a természeti örökség része a nemzeti identitásunknak.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár