+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Elismerés Csikós Józsefnek
2015. március 6. péntek 15:29 - Keszthely
Elismerés Csikós Józsefnek
A 2013/2014. tanév Legeredményesebb Diákolimpia Testnevelője díjat vehette át Csikós József. A gimnázium tanára és Keszthely Városi Diáksport Egyesület edzője sok helyi és országos elismeréssel büszkélkedhet, melyek mind sokat jelentenek számára és visszajelzést adnak neki, hogy tovább folytassa munkáját. A keszthelyi atléták sokszor közel sem ideális helyszínen tudnak csak készülni, ez tovább növeli az itt elvégzett munka értékét.

 A KVDSE edzője és a Vajda János Gimnázium tanára az elmúlt tanévben 22 érmet könyvelhetett el tanítványaival. Ennek köszönhető, hogy a megye Legeredményesebb Diákolimpiai Testnevelője díjat vehetett át Csikós József. A rutinos edzőnek ez a díj az eddigi munkáját erősíti meg, hogy ezen az úton kell tovább haladnia.
Jelenleg az alapozás zajlik az atlétáknál, megfelelő helyszín híján a gimnázium lépcsőjén, és tornatermében, vagy a Helikon parkban edzenek a diákok. A szakember az elmúlt évtizedek alatt már berendezkedett a lehetőségekhez.

A KVDSE minden pályázatot és lehetőséget megragad a jobb körülmények érdekében. Tavaly az Atlétikai Szövetség is támogatta az egyesületet.
A nehéz körülmények ellenére folyamatosak a sikerek. A február utolsó napjaiban rendezett ifjúsági atlétikai fedett pályás országos bajnokságon négy érmet hozott el Keszthely. Csóti Jusztina síkfutásban és hármasugrásban szerzett ezüstérmet.

Csikós József eddig 17 válogatott atlétával dicsekedhet. Szerencsére akadnak tehetségek, akikkel további sikerekben bízhat az edző. A lelkes és céltudatos ifjú atléták 5-6 edzésen vesznek részt hetente.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Influenza járványról egyelőre nem beszélhetünk, legalábbis környékünkön. Az országban egyre több a beteg.
 
Február 15-én jár le a jelentkezési határidő a szeptemberben induló képzésekre.
 
Ilyen mennyiség után a fürdővárosban a minőségi fejlesztés a cél.
 
A város polgármestere sajtótájékoztató keretében számolt be a költségvetésről.
 
Több napirendi pontról is döntöttek ma a képviselők a rendkívüli testületi ülésen.
 
A komplexumban számos programot kínálnak idén a családoknak, de beruházások is lesznek majd.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó