+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Tájékoztató kismamáknak
2016. május 5. csütörtök 08:33 - Keszthely
Tájékoztató kismamáknak
A Születés Hete programsorozat keretében az egészségbiztosítási és családtámogatási változásokról, lehetőségekről tartottak tájékoztatót a Zala Megyei Kormányhivatal szakemberei. A szakértők az igénylés esetében előforduló hibákra is felhívták a figyelmet.

Nagyon kevesen voltak kíváncsiak a Születés Hete egyik programjára, ahol a családtámogatási és társadalombiztosítási szakemberek látták el információkkal a kismamákat, családokat. A jogszabályi változások, melyek az ellátást érintik 2016.év januárjában léptek életbe. Dr. Árok Krisztina a Zala Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának vezetője elmondta, hogy külön figyelmet kell fordítani az igénylés kitöltésére, ugyanis több hibalehetőség is van. Azonban a hiánypótlásra van lehetőség.

A rendezvényen a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatója, Csengei Ágota elmondta, hogy május 8-ig több érdekességgel várják a Születés Hetén az érdeklődőket. Az országos rendezvény keszthelyi programjai között előadások, koncertek, cumifa avatás és jótékonysági futás is lesz.

A programok nem csak kikapcsolódást kínálnak. A kismamákat segítik abban, hogy a várandóság ideje ne szorongással, bizonytalansággal teli időszak legyen, hanem egy olyan időszak ami a leendő édesanyákat megerősíti abban az hands free segway érzésban is, hogy gyermekük születése a legszebb kiteljesedés.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Georgikon Udvarán köszöntötték az őszt.
 
Elismerték a nyugdíjas pedagógusokat és köszöntötték a pályakezdőket a Városházán.
 
Jövő héten változatos sportprogramokkal várják az érdeklődőket.
 
32. alkalommal rendezték meg a Vajda Napokat.
 
A 2019 februárjában megkezdett beruházást 103 millió forinttal támogatta a Kisfaludy-program.
 
Tavalyhoz képest 10, akár 20 %-kal is magasabb lehet idén a dió ára az országban.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó