+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Tájékoztató kismamáknak
2016. május 5. csütörtök 08:33 - Keszthely
Tájékoztató kismamáknak
A Születés Hete programsorozat keretében az egészségbiztosítási és családtámogatási változásokról, lehetőségekről tartottak tájékoztatót a Zala Megyei Kormányhivatal szakemberei. A szakértők az igénylés esetében előforduló hibákra is felhívták a figyelmet.

Nagyon kevesen voltak kíváncsiak a Születés Hete egyik programjára, ahol a családtámogatási és társadalombiztosítási szakemberek látták el információkkal a kismamákat, családokat. A jogszabályi változások, melyek az ellátást érintik 2016.év januárjában léptek életbe. Dr. Árok Krisztina a Zala Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának vezetője elmondta, hogy külön figyelmet kell fordítani az igénylés kitöltésére, ugyanis több hibalehetőség is van. Azonban a hiánypótlásra van lehetőség.

A rendezvényen a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatója, Csengei Ágota elmondta, hogy május 8-ig több érdekességgel várják a Születés Hetén az érdeklődőket. Az országos rendezvény keszthelyi programjai között előadások, koncertek, cumifa avatás és jótékonysági futás is lesz.

A programok nem csak kikapcsolódást kínálnak. A kismamákat segítik abban, hogy a várandóság ideje ne szorongással, bizonytalansággal teli időszak legyen, hanem egy olyan időszak ami a leendő édesanyákat megerősíti abban az hands free segway érzésban is, hogy gyermekük születése a legszebb kiteljesedés.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Fiatal alkotó, Tóth Xénia képeit láthatja a közönség a Balatoni Múzeumban.
 
1200 ember kóstolt egyszerre fánkot a hétvégén Nagykanizsán.
 
A Nagykanizsai Országos Fánkfesztivál keretében 230 gyermek játszhatott Zalakaroson.
 
Hagyományos télbúcsúztató rendezvényét szervezte meg a Közösségi Értékekért Egyesület
 
Közel 400 jelmezes vonult fel a XX. Keszthelyi Városi Karneválon.
 
Halálos baleset történt február 22-én a 76-s főúton.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó