+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Jobbik: a párt kihívója tud lenni a Fidesznek
2018. november 26. hétfő 18:34 - Keszthely
Jobbik: a párt kihívója tud lenni a Fidesznek
A Jobbik jelenéről és jövőjéről tájékoztatta a párttagokat és a szimpatizánsokat Sneider Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke Keszthelyen. Elhangzott, ma Magyarországon a Jobbik a legnagyobb ellenzéki párt, amely kihívója lehet a Fidesznek.

Sneider Tamás elmondta, a jövő évi önkormányzati választásokra sokan keresnek szövetségest a Jobbikban. Elhangzott, amennyiben 2019-ben számos településen sikerül győzedelmeskednie a pártnak, akkor 2022-ben a Fidesz elveszítheti hegemón helyzetét. A pártelnök hozzátette, a Jobbik ma is egy erős párt.      

„Újabb kétharmad született tavasszal Magyarországon a Fidesz részéről. Erre a kihívásra nekünk megfelelően kell lépnünk és megfelelő jövőképpel kell rendelkeznünk ahhoz, hogy azok az ellenzéki szavazók, akik máshogy képzelik Magyarországnak a sorsát, azok láthassák, hogy a Jobbikban bízhatnak, a Jobbiknak van ereje, van jövőképe annak érdekében, hogy azokat az elképzeléseket, mondhatnám azt – kicsit nagy szavakkal talán -, hogy az ország megmentését - hiszen mi ezt így értékeljük igazából – valóra tudjuk váltani.” - tájékoztatott a párt elnöke.

A rendezvényen elhangzott, ma az ellenzék sok 5%-os pártból és a Jobbikból tevődik össze. Sneider Tamás elmondta, a legnagyobb ellenzéki pártnak lenni felelősséggel jár. Hozzátette, a Fidesz szeretné visszaszorítani a Jobbik támogatottságát, a párt ugyanis mind az önkormányzati mind pedig az országgyűlési választásokon kihívója tud lenni a Fidesznek.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Az intézkedést Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be pénteken délelőtt.
 
Több fogásról is kapott már visszajelzést a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.
 
18 éve áldotta meg az azóta már szentté avatott II. János Pál pápa a kézfogás harangját.
 
Az egészségügyi dolgozóknak tett felajánlást egy vállalkozó.
 
Az önkormányzat minden szükséges óvintézkedést megtesz a lakosság védelme érdekében.
 
A GESZ munkatársai megkezdték a kiszállítást, a szolgáltatásra folyamatosan lehet jelentkezni.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó