+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Folytatódik a rendőrség programja
2016. július 27. szerda 09:08 - Keszthely
Folytatódik a rendőrség programja
Folytatódik a rendőrség megelőző-vagyonvédelmi programja a „Házhoz megyünk.” A programról, melynek keretében a lakosságnak lehetősége van arra, hogy a rendőrséghez, vagyonvédelmi szakemberekhez, polgárőrökhöz forduljanak vagyonvédelemmel kapcsolatos információért, ma tartottak Keszthelyen a Balaton parton sajtótájékoztatót.

A Zala Megyei Rendőr –főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársa azokat a  biztonsági berendezéseket mutatta be sajtótájékoztató keretében,  amelyek segítségével jelentősen növelhetjük a vagyonbiztonságunkat. Az Országos Rendőr-főkapitányság Házhoz megyünk címmel 2015 szeptemberében indított programjának folytatásában december 31-ig lesz lehetősége a lakosságnak az információs pontokon érdeklődni a prevenciós lehetőségekről.

Az érdeklődők hiteles forrásból szerezhetnek információt, igény  és lehetőség szerint a vagyonvédelmi szakemberek megtekintik az ingatlanokat és megoldást javasolnak a vagyonvédelemre. A rendőrség több városba viszi el a programot, kitelepülve segítenek a bűnesetek megelőzésében. Bár egész évben figyelmezteti a rendőrség a lakosságot arra, hogy mindent tegyenek meg a veszély helyzetek elkerülése érdekében , a statisztikai adatok azt igazolják, hogy sokan nem figyelnek az intő jelekre, adott tájékoztatást a helyszínen Dr. Horváth István keszthelyi kapitányság vezetője.

A vagyonvédelem érdekében folytatódik a kerékpárosok regisztrálása is, a Bike Saf program. Keszthelyen csütörtöki napokon délelőtt 10 órától lehet a Bűnmegelőzési Irodában regisztrálni.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Már folynak a válogatói a XIII.Országos Mélyrézfúvós Versenynek, amelyen keszthelyi tanuló is indul.
 
Fejér György 255 évvel ezelőtt született, tartalmas életén online előadáson ismerhetik meg az érdeklődők.
 
Várhatóan jövő hét közepén haladja meg a 3,5 milliót a beoltottak száma, akkor nyithatnak a teraszok.
 
Nagyon sokan felháborodtak a fővárosi mentők húsvéthétfői feljelentése miatt.
 
A leégett növényzet helyrejön, a madarak új fészket rakhatnak, de sok hüllő és kétéltű pusztult el.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár