+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Zalai Sporthistória
2016. október 11. kedd 09:58 - Keszthely
Zalai Sporthistória
Bemutatták a több országos és nemzetközi sport-és szellemi vetélkedő győztesének, Kis Jánosnak a 18. sportolókról szóló könyvét Keszthelyen. A Sporthistória című kötet bemutatóján jelen voltak olyan,a könyvben szereplő keszthelyi sportolók, akik élménybeszámolóval emlékeztek vissza sportkarrierjükre, a küzdésekre és a sikerekre.

Balaton Színház Simándy termében köszöntötték a könyvbemutató résztvevőit és azokat a keszthelyi sportolókat akik eredményeikkel , sporttevékenységükkel és a sporthoz való hűségükkel beírták magukat a sporttörténelembe. Ma már könyv is őrzi példaként kitartásukat, sikereiket. A kötet írója, Kis János a könyv megírásának előzményeiről beszélt. A Zalai olimpikonok című könyv megjelenését követően írta meg Kis János legújabb sportolókról szóló könyvét. 

A győri születésű Csanaki Rita sikereit is Keszthely hozta meg. A BEFAG sportolójaként futócéllövés női csapatversenyében világcsúccsal a győztes magyar csapat tagjaként Strasbourgban állhatott a dobogó tetejére. Húsz év olaszországi tartózkodása után visszatért Keszthelyre. Egykori sportolói életére így emlékezett.

Keczeli Zoltán egykori Európa bajnokként adja át tudását. Főedzőként tevékenykedik, de a legelső lövészpályás megjelenésére ma is emlékszik. Gyermekként a pályát létrehozó édesapja vitte ki lőni. Később reke edzők edzették, egészen az Európa - bajnoki címig.

A Zalai sporthistóriában egy-egy sikertörténet, életutak mutatnak példát a fiataloknak. Azokból lehet erőt meríteni, s küzdeni, hol a pályán, a páston vagy a ringben. Mindegy hogy hol, csak küzdeni és soha fel nem adni.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

 

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Már folynak a válogatói a XIII.Országos Mélyrézfúvós Versenynek, amelyen keszthelyi tanuló is indul.
 
Fejér György 255 évvel ezelőtt született, tartalmas életén online előadáson ismerhetik meg az érdeklődők.
 
Várhatóan jövő hét közepén haladja meg a 3,5 milliót a beoltottak száma, akkor nyithatnak a teraszok.
 
Nagyon sokan felháborodtak a fővárosi mentők húsvéthétfői feljelentése miatt.
 
A leégett növényzet helyrejön, a madarak új fészket rakhatnak, de sok hüllő és kétéltű pusztult el.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár