+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Évet zártak a vállakozók
2017. június 16. péntek 15:51 - Keszthely
Évet zártak a vállakozók
Az elmúlt egy évet értékelték egy jó hangulatú vacsora mellett a keszthelyi vállalkozók. A szezon előtti utolsó klubesten a hagyományokhoz vendéget is vártak, most Major Veronika világ-és Európa-bajnok tisztelte meg az egybegyűlteket. A kötetlen beszélgetés után a névnaposokat köszöntötték, és a jövőre nézve is terveket szőttek a Keszthely Térség Vállalkozók Klubjának tagjai.

A Keszthely Térségi Vállalkozók Klubja 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy a környezetért tenni akaró és tudó vállalkozókat olyan egyesületbe tömörítse, amely a várost támogatja. Az egyesület kiemelkedő támogatást nyújt például a Civil Karácsony, a Verklifesztivál és a Városi Karnevál megszervezéséhez. Rendszeresen összeülnek beszélgetni, ötletelni, most a szezon előtti utolsó klubestjüket tartották Keszthelyen.

„Ez a 10 hónap körüli terminus, ami tavaly szeptembertől most, a nyár elejéig tartott, ez nagyon aktív foglalatosságokkal telt. Az eleve egy nagy dolog, hogy a huszonegynéhány fős tagság hajlandó 2-3 hetente egy-egy estét arra szánni, hogy itt közösen üssük el az időt. A legkülönbözőbb vendégeket hívjuk, akik előadásokat tartanak. Nem tagadjuk, hogy megünnepeljük a névnapjainkat is, úgyhogy nagyon sok minden jelenti ezt a programot.” - mondta az egyesület elnöke, Bubla Zoltán.

Az utolsó klubesten Major Veronika, többszörös világ- és Európa-baknok futócéllövő volt a vállalkozók vendége. A sportoló a klubtagok kérdésére mesélt az eddig elért sikereiről, a sportág nehézségeiről és szépségéről is. Bubla Zoltán a klub elnökségének nevében egy csokor virággal és egy kupával ismerte el a futócéllövő érdemeit.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Jubileumi kiállítással ünnepelnek.
 
Keszthelyen is bemutatták Maja Lunde siker könyvét.
 
A Zala Megye Díszpolgára címet ebben az évben Rátóti Zoltán Jászai-díjas színművész kapta meg.
 
8. alkalommal szervezték meg a Burgonyakutatási Központ Burgonyanapját Gyenesdiáson.
 
Termények, kisállatsimogató és a 109 éves gőzgép is várta az érdeklődőket a hétvégén.
 
Az Aranykorúak Társasága 5. alkalommal szervezett szüreti mulatságot Alsópáhokon.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó