+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Októbertől új fejlesztésű, államilag elismert általános nyelvvizsga is tehető a Georgikonon
2023. június 15. csütörtök 18:15 - Keszthely
Októbertől új fejlesztésű, államilag elismert általános nyelvvizsga is tehető a Georgikonon
Októbertől új fejlesztésű, államilag elismert általános nyelvvizsga is tehető angol és francia nyelvből a MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont vizsgahelyein.

2023 októberétől új fejlesztésű, államilag elismert általános nyelvvizsga is tehető angol és francia nyelvből a MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont vizsgahelyein, az ország 15 városában. Az új nyelvvizsga fiatalos, friss, kommunikatív szemléletével és trendi témáival különösen vonzó lehet a fiatalok számára, akik felvételi pluszpontok reményében vagy a diploma megszerzése utáni versenyelőnyként is hasznát vehetik az itt szerzett bizonyítványnak és a mögötte álló nyelvtudásnak. 

A környezettudatos életmód, az ökoturizmus, a globális klímaváltozás, a startup világa, a közösségi média, az okoseszközök és applikációk használata, valamint a munka és a szabadidő egyensúlyának kérdése egyaránt szerepel a MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont újonnan akkreditált általános nyelvvizsgájának témakörei között. 

Bár a nyelvvizsga jelenleg nem kötelező sem a felvételihez, sem a diploma megszerzéséhez, az ilyen modern témákhoz kötődő, valódi élethelyzetekben használható nyelvtudás az egyre nemzetközibbé váló világban elengedhetetlen, és bármilyen végzettséggel, képzettséggel ütőképes kombinációt alkot. A nyelvvizsgával igazolt nyelvtudás ráadásul az álláskeresési folyamatban még mindig versenyelőny a pályázók számára és értékes plusz pontokat jelent az egyetemi felvételi eljárásban is. 

A MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont új fejlesztésű általános nyelvvizsgája októbertől kezdve 15 városban érhető el alap-, közép- és felsőfokon, angol és francia nyelvből. Emellett természetesen elérhetők maradnak a központ szaknyelvi vizsgái is angol, német és francia nyelvből a gazdálkodás-menedzsment, az agrár- és környezettudományi, valamint műszaki területeken. 

Ez a nyelvvizsgakínálat a MATE jelenlegi és jövőbeli hallgatói számára különösen vonzó lehet, hiszen a Zöld Út nyelvvizsga a budai, a gödöllői, a kaposvári és a keszthelyi campusokon helyben is elérhető.

via MATE Médiaközpont 

galéria
 
illusztráció
további híreink
 
A találkozó célja volt, hogy az elmúlt időszak sikereit, jó gyakorlatait bemutassák egymásnak.
 
Keczeli Bianka és Major Veronika sportlövők voltak az est vendégei.
 
Ezúttal Balatonudvari és Vonyarcvashegy között több szakasz válhatott komfortosabbá.
 
A programba december 15-ig lehet regisztrálni.
 
A Híradó Plusz vendége: Mokos János káplán, a Ranolder iskola hitoktatója.
 
Több fontos kérdésről tárgyalt novemberi soros ülésén a keszthelyi képviselő testület.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus