+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Keszthelyi az év zalai rendőre
2023. május 4. csütörtök 16:07 - Zalaegerszeg
Keszthelyi az év zalai rendőre
Átadták az év zalai rendőre elismerést. A keszthelyi kapitányság két munkatársa is kitüntetést kapott. A rendőrség ünnepe, Szent György napja alkalmából szervezték meg az eseményt, ahol elhangzott: a zalaiak munkája az országos élvonalba tartozik.

Horváth Bence rendőr főtörzsőrmester tíz évvel ezelőtt járőrként kezdte meg a haza szolgálatát. Rövid idő alatt a Keszthelyi Rendőrkapitányság oszlopos tagjává vált. Kiemelkedő teherbírása, szakmai rátermettsége, kulturált és törvényes intézkedéseinek elismeréséül az év rendészeti munkatársa címben részesült a körzeti megbízott.

„Úgy gondolom hogy ez a tízéves szakmai karrieremnek a csúcsa. Nagyon örülök neki. Innen is szeretném megköszönni kollegáimnak, családomnak, vezetőimnek. Meglátjuk, mit tartogat a jövő számomra, ez egy nagyon nagy motiváció, úgyhogy örülök a díjnak. Köszönöm szépen” - nyilatkozta a kitüntetett. 

Sárvári János címzetes rendőr alezredes több mint 30 éve erősíti rendkívüli munkabírásával, igényességével és precizitásával a Keszthelyi Rendőrkapitányságot. Magas színvonalú munkavégzését az év bűnügyi munkatársa címmel ismerték el. Az év szakmai támogató munkatársa Pap Tamás, a főkapitányság rendvédelmi igazgatási alkalmazottja lett. A rendőrség napja alkalmából rendezett ünnepi állománygyűlésen Vereckei Csaba főkapitány hangsúlyozta: az országos és objektív értékelések alapján is kimagasló szintű a zalai rendőrség munkája.

Dr. Vereckei Csaba rendőrfőkapitány: „Nyugodt szívvel állhatunk ki bármilyen fórumra és emlegethetjük fel azokat a teljesítményeket, amiket a munkatársaim az előző évben is összehoztak. Meggyőződésem, hogy messze az országos átlag felett teljesített a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság, az élvonalba sorolható a szakmai teljesítményünk, amire nagyon büszke vagyok és amiért köszönet illeti a kollégáimat.”

Az ünnepségen aktív és nyugállományú hivatásos rendőrök, rendvédelmi igazgatási alkalmazottak, munkavállalók és civilek kaptak még elismerést.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Idén Gyenesdiás is benevezett a “Társasjátékok éjszakája” címet viselő kezdeményezésre.
 
Sárgulás Keszthelyen: a kastély udvarán búcsúztak el a végzős diákok a Georgikon Campustól.
 
A tavaly elhunyt elnök, Szalai István előtt is tisztelegtek.
 
Több településről érkeztek hívek a vasárnapi misére.
 
Kiállítások, koncertek, egyéb szórakozási lehetőségek várták a látogatókat a Város napján.
 
Keszthely az első írásos említésének 776. évfordulóját ünnepelte a hétvégén.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus