A marha vagy vadhúsból készült, különleges ízesítésű kolbászokaz egyre több vásárló keresi.
Az egyik legnépszerűbb újévi fogadalom az egészséges életmódra való átállás.
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének felmérése szerint az uniós átlag alatt vagyunk.
Életmód tanácsokkal segítette az érdeklődőket a koronavírus-járvány elleni harcban Wildner Judit.
A tavaszi fagyok miatt 25-30%-os terméscsökkenésre számítanak a szakemberek.
Ismét megrendezték a Bor- és csemegszőlő fesztivált Vonyarcvashegyen.
A korzójelleget hangsúlyozták a programon, ahol a város borát is megkóstolhatták a látogatók.
A Curiositas és a Szentivánéji álom keszthelyi cukrászdákban is kaphatóak.
Keszthely is bekapcsolódott a nemzetközi zarándoknapba.
Megkezdőött a keszthelyi Food Truck Show.
Az ország mozgó étterme minőségi ételeket és italokat kínál péntektől vasárnapig a Balaton-parton.
12 helyi termelő több mint 250 termékéből lehet vásárolni Szezon Kosár Bevásárló Közösségen keresztül.
A beruházással megnőtt az étterem befogadóképessége.
A július 1-től újranyitott Egészségfejlesztési Irodában új kollégákkal várják az érdeklődőket.
A Bakos Családi Pincészet nyáírindító workshopot tartott a hétvégén.
Sertés oldalas, pulled pork, házi kolbász és marhanyak is terítékre került a hétvégén.
12 csapat több mint százféle fánkkal nevezett az utolsó farsangi vasárnap hagyományos rendezvényére.
Ötödik alkalommal szervezték meg a hagyományos Falusi Disznóvágást Várvölgyön a hétvégén.