Kéthetente rendeznek tematikus napokat a fürdőváros népszerű árusítóhelyén.
Elsősorban vallási ünnepekhez kötött a juhhús-bárányhús fogyasztás.
Sokan voltak kíváncsiak a vindornyafoki Fehérkolbász töltő böllértalálkozóra, melyre 17 csapat nevezett.
A Culinaria Hungarica sorozat két kötetét, a Kakastaréjt és a Nagy Almáskönyvet Keszthelyen mutatták be.
Családok érezhették jól magukat a Mesés állatok a majorban című rendezvényen.
Csapadékvízgyűjtő edényekre pályázhat a lakosság.
Tizenegyedik alkalommal szervezték meg a burgonyát népszerűsítő rendezvényt Gyenesdiáson.
A legtöbbeket az átlag 10 százalékos drágulás sem tántorítja el.
Különleges gasztronómiai élményt kínált a 106 szerencsés vendég.
A Balatoni Kör rendezvénye nagy sikernek örvendett a hétvégén.
Havonta borismereti tanfolyamon ismerhetik meg a balatoni borokat az érdeklődők Keszthelyen.
A Fish & Chipstől kezdve a nyárson sült malacon át a hazai borokig számos finomsággal várták a vendégeket
600 kilogramm keszeggel készültek a szervezők.
A 200 éves Helikon Tavernába szervezte ünnepségét a Balatoni Borrégió Gizella Királyné Női Borrend.
Agy keszthelyi lakó- és egy középületet is díjazott a rangos zsűri az építészeti díjpályázaton.
A marha vagy vadhúsból készült, különleges ízesítésű kolbászokaz egyre több vásárló keresi.
Az egyik legnépszerűbb újévi fogadalom az egészséges életmódra való átállás.
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének felmérése szerint az uniós átlag alatt vagyunk.