+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Mindent az esküvőről
2020. február 11. kedd 16:14 - Keszthely
Mindent az esküvőről
Meghívók, virágok, ruhák és torták is bemutatkoztak a 12. Esküvő kiállításon a Goldmark Károly Művelődési Központban. Az idei évben 44 szolgáltató segítette a házasulandókat életük nagy napjának megszervezésében. A színpadon divatbemutatók és pódiumbeszélgetések várták az érdeklődőket, akik a legújabb trendekről és az esküvő költségeiről is tájékozódhattak.

Környezetbarát ruhákat is szemügyre vehettek az Esküvő kiállítás látogatói szombaton. A Balaton Színház színpadán egy budapesti divatház első kollekciója mutatkozott be. A nem szokványos ruhaköltemények sajátossága, hogy személyre szabottak, emellett pedig újrahasznosított anyagokból készültek. A ruhák tervezője, Beke Luca úgy véli, az esküvő tervezésekor és lebonyolításakor is fontos a környezettudatosság.        

„Én annak örülök, hogy ez egy trend lett 2020-ban, trendivé vált környezettudatosnak lenni, illetve az, hogy a természetünket minél kevésbé terheljük. Hogyha már ez egy jeles nap, akkor gyakorlatilag ez egy új alapra is helyezheti a kapcsolatot, illetve a világszemléletet, hogy ennek a szellemiségében tervezi valaki az esküvőjét.” - mondta Beke Luca, egy budapesti divatház tulajdonosa.

A leendő menyasszonyok azonban hagyományos ruhakölteményekkel is találkozhattak Keszthelyen. Emellett szemügyre vehettek számos esküvői meghívót az egyszerűtől a bohémig, a lehetőségeknek csak a képzelet szabhatott határt. A Balaton Színházban fényképészek is bemutatkoztak, de dekoratőrök, virágkötők munkáját is megismerhették a látogatók. Emellett a legújabb trendekről is lehetett tájékozódni.         

„Még mindig hódít a természetközeli, a pasztellszínek, de egyre inkább kezd előtérbe kerülni az intenzívebb színvilág is. Például a citrom, a narancs, piros, kék, ezeknek a kombinációi akár. Kicsit elmennek most már a harsányabb irányba a színek.” - tájékoztatott Kozmányi Csaba, cégvezető.

Az Esküvő kiállítást 12. éve szervezi a Goldmark Károly Művelődési Központ. A rendezvény elsődleges célja, hogy segítse a házasulandókat, de emellett fontos az is, hogy programot kínáljanak a téli szezonban. Az Esküvő Kiállítás minden évben az egyik leglátogatottabb rendezvény, a szervezők pedig igyekeznek a jegyesfotózástól a köszönőajándékig mindent felvonultatni, ami nem hiányozhat a nagy napról.

„44 kiállító partnerünk van, minden évben vannak újak, új helyszínek például, akik jelentkeznek, akik alkalmasak arra, hogy esküvőket szervezzenek. Mi ennek nagyon örülünk, hogy már tudják, ismerik a rendezvényünket. Ma éppen Zalaszentgrótról jött egy új esküvő helyszín, tehát én úgy gondolom, hogy már ismerik ezt a rendezvényt, és ezért jelentkeznek és jönnek hozzánk.” - emelte ki Csengei Ágota, a Goldmrak Károly Művelődési Központ igazgatója.

A díjmentesen látogatható programon a kiállítók mellett divatbemutatók, beszélgetések is segítették a házasulandókat. A Balaton Színház előtt egy limuzin is bemutatkozott, alternatívát kínálva az ifjú pár utazásához.           

Regman Karola - Keszthelyi TV      

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
Új webalkalmazást indított el a Zalai Borút Egyesület Zalakaros és Dobronak közreműködésével.
 
A sertés-szakkollégisták is bemutatkoztak a kétnapos konferencián.
 
A Vadonleső Program nem csak a ragadozóra, hanem annak élőhelyére is szeretné felhívni a figyelmet.
 
Szerdán négy karate klubtaggal érkezett Keszthelyre Kőrösi János, aki 15 éve él Skóciában.
 
Az emberi test felépítéséről és működéséről adtak számot a 8. osztályos diákok.
 
Az illegális hulladéklerakó területek felderítése a célja a szervezetnek.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó