+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Mindent az esküvőről
2020. február 11. kedd 16:14 - Keszthely
Mindent az esküvőről
Meghívók, virágok, ruhák és torták is bemutatkoztak a 12. Esküvő kiállításon a Goldmark Károly Művelődési Központban. Az idei évben 44 szolgáltató segítette a házasulandókat életük nagy napjának megszervezésében. A színpadon divatbemutatók és pódiumbeszélgetések várták az érdeklődőket, akik a legújabb trendekről és az esküvő költségeiről is tájékozódhattak.

Környezetbarát ruhákat is szemügyre vehettek az Esküvő kiállítás látogatói szombaton. A Balaton Színház színpadán egy budapesti divatház első kollekciója mutatkozott be. A nem szokványos ruhaköltemények sajátossága, hogy személyre szabottak, emellett pedig újrahasznosított anyagokból készültek. A ruhák tervezője, Beke Luca úgy véli, az esküvő tervezésekor és lebonyolításakor is fontos a környezettudatosság.        

„Én annak örülök, hogy ez egy trend lett 2020-ban, trendivé vált környezettudatosnak lenni, illetve az, hogy a természetünket minél kevésbé terheljük. Hogyha már ez egy jeles nap, akkor gyakorlatilag ez egy új alapra is helyezheti a kapcsolatot, illetve a világszemléletet, hogy ennek a szellemiségében tervezi valaki az esküvőjét.” - mondta Beke Luca, egy budapesti divatház tulajdonosa.

A leendő menyasszonyok azonban hagyományos ruhakölteményekkel is találkozhattak Keszthelyen. Emellett szemügyre vehettek számos esküvői meghívót az egyszerűtől a bohémig, a lehetőségeknek csak a képzelet szabhatott határt. A Balaton Színházban fényképészek is bemutatkoztak, de dekoratőrök, virágkötők munkáját is megismerhették a látogatók. Emellett a legújabb trendekről is lehetett tájékozódni.         

„Még mindig hódít a természetközeli, a pasztellszínek, de egyre inkább kezd előtérbe kerülni az intenzívebb színvilág is. Például a citrom, a narancs, piros, kék, ezeknek a kombinációi akár. Kicsit elmennek most már a harsányabb irányba a színek.” - tájékoztatott Kozmányi Csaba, cégvezető.

Az Esküvő kiállítást 12. éve szervezi a Goldmark Károly Művelődési Központ. A rendezvény elsődleges célja, hogy segítse a házasulandókat, de emellett fontos az is, hogy programot kínáljanak a téli szezonban. Az Esküvő Kiállítás minden évben az egyik leglátogatottabb rendezvény, a szervezők pedig igyekeznek a jegyesfotózástól a köszönőajándékig mindent felvonultatni, ami nem hiányozhat a nagy napról.

„44 kiállító partnerünk van, minden évben vannak újak, új helyszínek például, akik jelentkeznek, akik alkalmasak arra, hogy esküvőket szervezzenek. Mi ennek nagyon örülünk, hogy már tudják, ismerik a rendezvényünket. Ma éppen Zalaszentgrótról jött egy új esküvő helyszín, tehát én úgy gondolom, hogy már ismerik ezt a rendezvényt, és ezért jelentkeznek és jönnek hozzánk.” - emelte ki Csengei Ágota, a Goldmrak Károly Művelődési Központ igazgatója.

A díjmentesen látogatható programon a kiállítók mellett divatbemutatók, beszélgetések is segítették a házasulandókat. A Balaton Színház előtt egy limuzin is bemutatkozott, alternatívát kínálva az ifjú pár utazásához.           

Regman Karola - Keszthelyi TV      

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
A lelkes építők 3 napon át készítették az alkotást, ami a reményt és az istenkeresést is szimbolizálja.
 
A vásárlók azonban találhatnak hagyományos adventi díszeket és számos kiegészítőt is.
 
Keszthely Város Díszpolgára 82 éves volt.
 
Televíziónk élőben közvetíti az adventi gyertyagyújtásokat minden vasárnap 17 órától.
 
Adventi gondolatokkal, versekkel és beszélgetésekkel készülnek az alkalomra az önkéntesek.
 
A téli időszakban is lehet számítani az adománycentrum segítségére, adományokat is várnak.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár