+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Manninger: mindenki számára lesz szórakozási lehetőség
2018. április 5. csütörtök 16:06 - Keszthely
Manninger: mindenki számára lesz szórakozási lehetőség
A KeszthelyFest, a Balaton-part és a Festetics kastély is nyújt majd szórakozási lehetőségeket a nyáron, fiataloknak és időseknek egyaránt – mondta el televíziónknak a térség országgyűlési képviselője. Manninger Jenőtől megtudtuk, hogy idén a Punnany Massif is fellép Keszthelyen. A KeszthelyFest várhatóan idén is több ezer vendéget mozgat majd meg a belvárosban.

Öt színpadon, huszonnégy koncerttel rendezték meg tavaly a zenei és gasztronómiai fesztivált.   Az évről-évre egyre több érdeklődőt megmozgató KeszthelyFest valamennyi programját díjmentesen látogathatta meg a közönség a Fő téren a sétálóutcán és az Amazon udvarában. A program 2014-ben indult el a térség országgyűlési képviselőjének kezdeményezésére.

Manninger Jenő kifejtette: „Az a kérdés, hogy miért foglalkozik egy képviselő a KeszthelyFesttel…azért mert igyekszem a keszthelyi ügyekben segíteni és konzultálni. Amikor megyei elnök voltam, akkor külön lehetőségem volt, hogy plusz pénzeket szerezzek, így a Balaton Fejlesztési Tanácstól és remélem, hogy minden esély meg van rá, hogy most nyáron is ad a Fejlesztési Tanács ehhez támogatást.”  

A politikustól megtudtuk, hogy a KeszthelyFest fontos küldetése volt, hogy legyen egy olyan rendezvény, ami kiemelkedik a nagy nyári fesztiválok közül és ezzel azonosítják a várost. Másik része az volt a koncepciónak, hogy ne a főszezonban legyen ez a program, hiszen akkor a többi, bevált rendezvény vonzza a vendégeket. Az ötletgazdák számára fontos, hogy minden korosztályt ki tudjanak szolgálni: „A fiataloknak itt az Amazon-udvarban voltak és lesznek rendezvények, persze lesz más is, például a Punnany Massif az már biztos lesz a nyáron. És az időseknek is van külön rendezvény. Az idősebbeknek nyilván elsősorban a kastély jöhet szóba, tehát én azt gondolom, hogy nekik az a lényeg, a fiataloknak meg a Balaton-part. Az is az én kezdeményezésem volt és remélem, hogy sikerül majd mindig megcsinálni, hogy nyáron mindene ste legyen zene a Balaton-parton a kis színpadon és mellette a strandon,d e az megint az üzleti szféra része.”

Az idei KeszthelyFestet július 6 és 8. között rendezik meg a városban. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Keszthely város jegyzője a koronavírus járvány miatt nem engedélyez esküvőt.
 
Április 4-től, azaz szombattól ideiglenesen újra kinyit a keszthelyi piac – tájékoztatott Nagy Bálint.
 
Mentőautó vásárláshoz kér segítséget a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.
 
A helyi vállalkozások segítésén dolgozik a város, nyárra alternatív költségvetés készül Keszthelyen.
 
A gazdaság helyreállítására hoztak intézkedéseket a város elöljárói.
 
A köztemetők nyitva vannak Keszthelyen, azonban csak indokolt esetben látogassuk!
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó