+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Színes programok a Város Napján
2019. június 3. hétfő 17:19 - Keszthely
Színes programok a Város Napján
A Republic, Agárdi Szilvia és Molnár György harmonikaművész is szórakoztatta a közönséget a Város Napján. A Balaton-parton a zenei élmény mellett finom borokkal és gasztronómiai csemegékkel is várták a vendégeket. A hétvégén az időjárás is kedvezett a programoknak.

Cserháti Zsuzsa dalai csendültek fel szombaton a Balaton-parti nagyszínpadon. Molnár György és zenekara már nem először vendégeskedett Keszthelyen, az ismert dalok mellett a Lyra-díjas művész harmonikajátéka is megörvendeztette a közönséget. A város napi programok nem csak a keszthelyiek körében voltak népszerűek.

„Nagykanizsáról érkeztünk, nagyon jól érezzük magunkat, nagyon finom a bor, nagyon sok rendezvény van.” - mondta Kanász László.

A város napi hétvégére a jó idő is megérkezett, így sokan borozgattak, sétálgattak a parton. Idősek és fiatalok egyaránt találtak maguknak szórakozási lehetőséget.          

Egy baráti társaság születésnapot ünnepelni érkezett a városba. A finom nedűk mellett a színes programkavalkádba is belekóstoltak.

„Esztergomból érkeztünk, nagyon jól érezzük magunkat. A barátnőnk szülinapját ünnepeljük és a Balatont választottuk bulizási célpontnak.” - tájékoztatott Kovács Erzsébet.

Vasárnap este a zenepavilon színpadán Agárdi Szilvia szórakoztatta a közönséget. A rezi énekesnő a feldolgozások mellett saját dalokat is elénekelt a Város Napján.

„Itthon lenni mindig nagyon-nagyon különleges, mert itt vannak a régi barátok, régi ismerősök, és mindig olyan jó érzés, hogy amikor lejövök itt a színpadról, akkor mesélünk egymásnak sztorikat, hogy mi volt 10 évvel ezelőtt vagy 15 évvel ezelőtt, és egészen nagyokat tudunk nevetni ezen.” - emelte ki az énekesnő.

A város napi programsorozatot a Republic koncertje zárta. Az együttes egyenesen Torontóból érkezett Keszthelyre, ahol a rajongókat a régi, ikonikus dalok mellett új nótákkal is megörvendeztették.          

„Reggel 4 órakor felültünk egy repülőgépre, ott aludtunk, ott éltünk. Eljöttünk Varsóig, Varsóban sajnos 2 órát késett a gép, azért csúszunk egy kicsit. Varsóból eljöttünk Budapestre, ott már várt a buszunk, akkor be, és akkor most itt vagyunk.” - tájékoztatott Boros Csaba, a Republic zenekarvezetője.

Vasárnap este zsúfolásig telt a nagyszínpad előtti tért, a Republic koncertjére nem csak Keszthelyről, hanem számos más településről érkeztek. A város napi programkínálatban mindenki találhatott magának kedvére valót.

Regman Karola - Keszthelyi TV

 

 

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A Georgikon Udvarán köszöntötték az őszt.
 
Elismerték a nyugdíjas pedagógusokat és köszöntötték a pályakezdőket a Városházán.
 
Jövő héten változatos sportprogramokkal várják az érdeklődőket.
 
32. alkalommal rendezték meg a Vajda Napokat.
 
A 2019 februárjában megkezdett beruházást 103 millió forinttal támogatta a Kisfaludy-program.
 
Tavalyhoz képest 10, akár 20 %-kal is magasabb lehet idén a dió ára az országban.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó