+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Elfogadták a költségvetést
2019. február 14. csütörtök 17:06 - Keszthely
Elfogadták a költségvetést
Rendkívüli ülésen, rövid idő alatt fogadta el a város 2019. évi költségvetését Keszthely képviselő-testülete ma délelőtt.

Az idei büdzsé bevételi és kiadási főösszege 8 milliárd 7millió 777 ezer forint. Amint elhangzott, a költségvetés megfelelő tartalékokkal rendelkezik, mintegy 150 millió forintot különítettek el benne pályázati költségekre és negyvenmillió forintot céltartalékra. A bizottságok ugyancsak megfelelő forrással rendelkeznek az általuk elvégzendő feladatok ellátásához.

A képviselő-testület - a költségvetés tárgyalásán belül- 8 igen és  3 nem szavazattal elfogadta azt a módosító indítványt, melynek lényege, hogy a polgármesteri hivatalban ezután a képviselő-testület jóváhagyásával lehet jutalmat kifizetni. Ezt követően a 2019. évi költségvetésre Ruzsics Ferenc, Nagy Bálint, dr. Boldizsár Erzsébet, Csótár András, Dósa Zsolt, dr. Ifi Ferenc, Nemes Klára, Raffai Róbertné Vozár Péterné igennel , Herold János és Kovács Viktória pedig nemmel szavazott. Így 9 igen 2 nem arányban a képviselő testület elfogadta az idei költségvetést.  

Ezen kívül  tárgyaltak az ülésen a képviselők vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének teljesítéséről, a Keszthelyi Városfejlesztő Nonprofit Kft. ügyeiről, valamint a Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzatának módosításáról. 

Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A pályázatból megvalósuló rekonstrukció során éger, kőris és tölgyfák kerülnek a tó köré.
 
Pályázati forrásból, 1,1 millió forintból valósult meg a beruházás, melyre 25 éve vártak a szakkörösök.
 
A Balaton-part és annak beépítése témájában tartottak sajtótájékoztatót a KÉVE.
 
Lassan a feléhez közeledik a Húsvétot megelőző, negyven napos böjti időszak.
 
A település régi óvodáját épületrészekkel is bővítették.
 
Megújult a balatonszentgyörgyi Művelődési Ház mögötti Millenniumi Emlékpark.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó