+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Báloztak a Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub tagjai
2019. február 12. kedd 16:01 - Keszthely
Báloztak a Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub tagjai
A HEMO nagytermében zenével, tánccal ünnepelték a farsangot és űzték el a telet. A klub fennállásának fél évszázada alatt mindig fontosnak tartotta, hogy a katonai hagyományok őrzése mellett közösségi programokat is szervezzen a tagjainak.

Egy farsangi sziporkával köszöntötte a klubtagokat Bajzik Lajosné. A Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub télűző bálján a szórakozásé volt a főszerep. Az estét egy borkóstoló nyitotta, ahol fehér, rozé és vörösborok is a pohárba kerültek. A program résztvevői a bórkóstolás mikéntjéről is hallhattak.

A bál hangulatát Pohly Boglárka alapozta meg. A szubrett nótákkal és operett slágerekkel örvendeztette meg a közönséget. A klubtagoknak kifejezetten sokat jelentenek ezek a rendezvények.

„Évek óta ide járunk, és nagyon kedvesek, nagyon jó hangulatúak ezek a bálok. Nagyon kedves kollégákkal élünk együtt, bálozunk együtt, jól érezzük magunkat itt.” - mondta az egyik klubtag, Bemné Csepán Anna.

A bálozók nagy szeretettel fogadták az operetténekest, a dalok többségét együtt is énekelték vele. A bátor vállalkozók a nótázás mellett táncra is perdültek. A Betheln Gábor Nyugdíjas Klub az idei évben ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. A klub a katonai hagyományok megőrzése mellett fontosnak tartja közösségformáló és szórakoztató programok szervezését is.

„Egyrészt a vidámságot, a farsangot tartjuk fönn, másrészt meg az emberi kapcsolatokat szorosabbá tesszük, építjük. Nagyon sok egyedülálló hölgy van a klubunkban most már sajnos, és ahogy lehet látni, többen is táncolnak hölgyek hölggyel, mert nincs elég férfi. Így azért olyan emberek is ide kerülnek, akik szívesen veszik a részvételüket.” - tájékoztatott Szirmai János, a Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub elnöke.

A Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub jelenleg 114 tagot számlál. A farsangi bálon ugyan nem vett részt mindenki, de azok a tagok, akik ott voltak, zenével, tánccal majd finom vacsorával próbálták elűzni a telet.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A keszthelyiekkel, Keszthelyért kíván dolgozni képviselőtársaival az újdonsült polgármester.
 
A településen negyedik alkalommal szervezték meg a Szent Lukács Művésztelepet 9 alkotó részvételével.
 
Az ágazatról tartottak konferenciát Keszthelyen a Pannon Egyetem Georgikon Karán.
 
Az év első nyolc hónapjában 220 esetben jártak el a halőrök.
 
Megkezdődött a kikötőkben a hajók téliesítése.
 
Négy csapat versenyzett a KÖZGÁZ vándor kupáért.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó