+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / 100 milliárdos fejlesztés Zalacsányban
2013. november 29. péntek 09:28 - Zalacsány
100 milliárdos fejlesztés Zalacsányban
100 milliárd forint összértékű fejlesztésekről és beruházásokról tartott beszámolót Széles Gábor Zalacsányban. Az üzletember és médiamágnás egy lakossági fórum keretében mutatta be a nagyszámú közönségnek a zalai településen épülő golfparadicsomot és a Batthyány kastély bővítési terveit. A zalacsányiak bizakodóak Széles Gábor megjelenése óta, munkahelyeket és fejlődő települést remélnek.

 Nem csak a zalacsányi Batthyány kastély gazdagodik egy újabb szárnnyal, e mellett 160 hektáros golfpálya, 400 villából álló golffalu és termálfürdő centrum épül a településen.
Mindezeket egy lakossági fórumon ismertette a zalacsányiakkal a médiamágnás üzletember, Széles Gábor.

A családi vállalkozásként működtetett idegenforgalmi és ipari beruházásokat mind saját erőből és befektetők bevonásával oldja meg az üzletember, aki semmilyen hitelt nem vesz fel.
Az önerőből bevont pénz 8-10 milliárd forint, ennek az összegnek mintegy tízszeresét tudja bevonzani a befektetők révén, így nagyjából 100 milliárd forintos fejlesztés fog véghez vinni, mely nagy hatással lesz Keszthely és Hévíz térségére is.

Széles Gábor egy éve jelent meg Zalacsányban. Munkájának egy éves eredményét jól példázza, hogy a falu idegenforgalmi adó bevétele megháromszorozódott.
A turisztikai beruházások mellett Széles Gábor megvásárolta a felszámolás alatt álló zalacsányi üveggyárat is, mely az ablakkeret gyártással kiegészülve egyedülálló ipari fejlesztést jelent.

A lakossági fórum meggyőző és tartalmilag kielégítő volt a népes érdeklődő közönségnek. A kastély bővítése 2015 tavaszára készül el, a már épülő golfpályát is 2-3 éven belül szeretné befejezni Széles Gábor.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
Tiszteletjegyeket kaptak rászoruló családok.
 
Egy héttel ezelőtt a Zala Megyei Kormányhivatal szakembere vett mintát a Balatonból, megjött az eredmény.
 
Az újdonságokról a Vodafone, az Országos Mentőszolgálat és a vízimentők vezetői számoltak be.
 
Kiváló minőségű hazai borokkal várják három napon át az érdeklődőket.
 
Új hétvégi program várja a Helikon Kastélyba látogatókat.
 
Tanulnak, alkotnak és játszanak a rajztáborban a gyerekek.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó