+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A kiszolgálás a régi, az arculat új
2017. február 7. kedd 13:55 - Keszthely
A kiszolgálás a régi, az arculat új
Megújult a 25 éves, Rákóczi téri gyógyszertár. A város legforgalmasabb patikája a BENU Magyarország Zrt. jóvoltából kapott új, vásárlóközpontú arculatot és elrendezést. A BENU az elmúlt években több, mint 100 gyógyszertárat újított fel közel 3 milliárd forintos beruházással. A cég a jövőben is folytatja a felújításokat, hogy az ország minden pontján egységes arculattal várják a vásárlókat.

Ünnepélyes szalagátvágással nyitották meg újra a Rákóczi téri BENU Pelikán Gyógyszertár kapuit. Idén januárban a BENU Magyarország Zrt.  a város két másik, általa üzemeltetett gyógyszertára után ezt a patikát is felújította. A megújulás célja egy új, modern, vásárlóközpontú arculat kialakítása volt. A vásárlók februárban vehették birtokba a megújult patikát.

„Nagyon tökéletes, nagyon a 21. századnak megfelelő. A kiszolgálókkal kapcsolatban annyit, hogy maximális tudásukat adják minden esetben. Mindenkor lehet rájuk számítani és ezenfelül, ha bármi probléma olyan van, ami esetleg orvos elé kellene, hogy az ember kerüljön, ezt megspórolja. Ők akkor is nagyon segítőkészek.” - mondta egy vásárló, Tóth Julianna.

A patika rendszeres vásárlói nagyon elégedettek a megújult arculattal. Sokan a két hetes munkálatokat is végigkövették. A dolgozók számára is könnyebbséget jelent az új elrendezés, hiszen így hatékonyabban tudnak segíteni a vásárlóknak. Az átalakítás nagy kihívást jelentett a gyógyszerészek számára, hiszen a készítmények ki- és bepakolása fokozott figyelmet igényelt.                  

„Egy hétig dolgoztak a munkások, mindent kipakoltak, átpakoltak, ledöntöttek mindent ami régi és egy hét alatt újították fel a patikát. Utána egy hétig tartott, míg mindent helyre raktunk, úgyhogy majd lassan kialakul mindennek a helye.” - tájékoztatott Nagy Istvánné, a gyógyszertár vezetője.

A BENU fontosnak tartja az ország több, mint 120 gyógyszertárának a felújítását, hiszen az új arculattal igazodni tudnak a megváltozott igényekhez. Ma már nem csak a betegek keresik fel a patikákat, hanem azok a vásárlók is, akik tudatosan tesznek a betegségek megelőzéséért. Az új, szabad polcos elrendezéssel a gyógyszertár hozzájárul ahhoz, hogy a betérő vásárlók kedvükre válogathassanak a széles termékkínálatból.

„Nagyon fontos, hogy azért a gyógyszertárba betérőknek egy jelentős része most már nem beteg ember, hanem olyan ember, aki az egészsége megőrzéséért kíván tenni. Ezeket az embereket is ugyanúgy ki kell szolgálnunk, mint a beteg embereket. Ugye ezek az emberek, ha nem egy konkrét termékért jönnek egy betegségre, sokkal jobban szeretnek válogatni, nézelődni a termékek között. Maga ez a kialakítás ezt biztosítja számukra, hiszen minden termék kategóriába rendezve megtalálható a polcokon. Össze lehet hasonlítani a termékeket, az árakat, meg lehet fogni.” - nyilatkozta Dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja.

A Rákóczi téri gyógyszertár most már zavartalanul üzemel, és a megszokott segítőkészséggel, de már új arculattal várja a vásárlókat. Keszthelyen ez volt az utolsó olyan BENU gyógyszertár, ami eddig még nem újult meg.     

Regman Karola - Keszthelyi TV                          

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Zala Megyei Mozgássérültek Egyesülete először szervezte meg őszbúcsúztató programját Keszthelyen.
 
Megjelent a Balatoni Múzeumi Füzetek 11. száma. Címe: “A sümegi Darnay Múzeum kéziratgyűjteménye”.
 
Márton-naphoz kapcsolódva szervezett őszbúcsúztató programot a Georgikon Majortörténeti Kiállítóhely
 
A keszthelyi Pelso, és a zalaszentgróti Maestriana Mentőcsoport is minősítést szerzett Reziben.
 
A gyerekek a Család és KarrierPONT fehívására rajzoltak.
 
November 25-én bezár a Helikon Kastélymúzeum.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó