+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Adomány a Vajda gimnáziumnak
2017. június 7. szerda 14:43 - Keszthely
Adomány a Vajda gimnáziumnak
„A jó dolgokhoz nyugalomra, elmélyülésre és pihenésre is szükség van.” – ezekkel a szavakkal adta át a Vajda János Öregdiákok Egyesületének elnöke a gimnázium hat új padját. A térbútorok beszerzése az öregdiákok kezdeményezésére, önkormányzati támogatásokból valósult meg. Az átadás után az öregdiákok megtartották éves közgyűlésüket a Mozgás Házában.

Hat új, kültéri padon pihenhetnek a Vajda János Gimnázium diákjai. Az öregdiákok egyesületénél már hagyomány, hogy az éves közgyűlésük alkalmával megajándékozzák egykori iskolájukat. Az egyenként 60 ezer forintba került padokat Cserszegtomaj, Vonyarcvashegy, Gyenesdiás és Tapolca önkormányzatainak támogatásából sikerült megvásárolni, az 1995-ben érettségizett diákok pedig maguk gyűjtötték össze egy pad árát.

„Úgy gondoljuk, hogy ebben a rohanó világunkban szükség van arra, hogy néha megálljunk, és ezek a padok bízzunk abban, hogy megfelelő segítő eszközei lesznek annak, hogy a diákok is néha megálljanak, leüljenek, elmélyüljenek. Biztos vagyok abban, hogy pár év múlva ezek a padok nagyon sok szép eseményről, emlékről tudnak majd mesélni.” - mondta az egyesület elnöke, Dr. Gárdos Tamás.

Az öregdiákok a padok felavatása mellett koszorút helyeztek el a gimnázium lépcsőházában lévő emléktáblánál, és megemlékeztek elhunyt diáktársaikról is. A közgyűlés a Mozgás Házában folytatódott, ahol szó esett az elmúlt év munkájáról és eseményeiről is.

Regman Karola - Keszthelyi TV

 

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Az igazi tanévkezdési roham általában, így idén is augusztus végéhez közeledve várható az üzletekben.
 
Már lehet regisztrálni az ingyenes képzésekre Keszthelyen.
 
Az idei szezonban sem történt kirívó bűncselekmény sem a strandon sem a város többi részén.
 
A Fejér György Városi Könyvtár igazgatója a legmagasabb szakmai elismerést vehette át.
 
Elkészült a Keszthelyi TV és a Balatoni Krónika kampányszabályzata.
 
5 országból több mint 80 versenyző érkezett a keszthelyi eseményre.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó