+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A lakosság véleményét várják
2022. július 29. péntek 18:03 - Keszthely
A lakosság véleményét várják
Keszthely jövőképének kialakításában kéri a lakosság segítségét az önkormányzat. A Fenntartható Városfejlesztési Stratégiával kapcsolatos kérdőívet bármelyik keszthelyi kitöltheti. A dokumentumokat a város honlapján és közösségi oldalán is megtalálják azok, akik segíteni szeretnének.

Felhívást tett közzé a város lakóinak és gazdasági társaságainak a Keszthelyi Önkormányzat a város jövőjét meghatározó fejlesztésekről. Keszthely Fenntartható Városfejlesztési Stratégiája a 2021-2027-es Európai Uniós támogatási ciklus stratégiai dokumentuma. Ez jelöli ki azokat az irányokat, amelyek a következő időszak fejlesztéseit, beruházásait határozzák meg a városban.

„Ahhoz, hogy a város hozzájusson az uniós támogatásokhoz, ezért van erre szükség. Ugye ezt úgy vezetjük le, hogy van egy jövőképünk, milyen várost szeretnénk. Mi azt mondjuk, hogy egy nagyon jól élhető, ahol nagyon jó élni és lakni egy olyan várost szeretnénk, ebből vezetjük le a stratégiát. De természetesen ahhoz, hogy ez a stratégia jó legyen, ehhez ki kell kérnünk a lakosság véleményét is. Ez előírás is, meg korábban is tettünk közzé ilyen kérdőíveket és most ezt meg is kell ismételnünk, hiszen ez mindig változik, ugye itt vannak új fejlemények, erre az uniós ciklusra kicsit más lesz a stratégia.” - mondta el Manninger Jenő polgármester.

A lakossági kérdőíven értékelni kell többek között a városhoz való kötődést, a keszthelyi életminőséget, az oktatást, a munkalehetőségeket vagy a környezettudatosságot. A gazdasági társaságokat a pályázatokról, beruházásokról és az alkalmazottakról kérdezik. A kérdőív teljesen anonim, ennek célja, hogy képet kapjanak az igényekről az elöljárók. Az önkéntesek a hét végéig tölthetik ki a dokumentumokat.  

Lakossági kérdőív:

https://docs.google.com/forms/d/14XmwdbAMJTgIrg63a7ZzTjZJNr3Inifw8V49KjZGDyo/viewform?edit_requested=true

Gazdasági kérdőív:

https://docs.google.com/forms/d/1KGxJ-LCVK0Lv9WTcf_s83kcRePjeNVVNRAGDoxiXU8g/edit


Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Pályázati forrásból és önkormányzati támogatásból valósultak meg Zalaszántón a beruházások.
 
Az erős szél miatt ágleszakadásoktól tartott a strandüzemeltető.
 
18 pálya, 3 nap, több mint 50 induló – ez számokban a 26. Balaton kupa.
 
28 éve már augusztus első hétvégéje a balatoni halászok napja.
 
A Híradó Plusz vendége: Gyanó Szilvia néprajzkutató.
 
Ószandec és a lengyel-magyar barátság szószólójaként méltatták dr. Cséby Gézát.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár